AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 29.8.2015

Gruborovics: "Hyvällä asenteella tulosta"

Gruborovics: "Hyvällä asenteella tulosta"

"Grubo" uskoo kotkalaisten oman pelin voimaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP isännöi tärkeässä kamppailussa lauantaina FF Jaroa.

Kotkaan vierailijaksi saapuva Jaro vahvistui aivan viime metreillä, sillä joukkue hankki riveihinsä laituri David Silvan sekä viimeisimpänä huippulupaavan ruotsalaishyökkääjä Alibek Alievin. Näiden lisäksi joukkue vahvistui jo aiemmin kokeneella ja paljon maailmaa kiertäneellä Alexei Eremenko juniorilla.

Vierailijan kovista hankinnoista huolimatta KTP lähtee lauantain kamppailuun kokeneen Tamás Gruborovicsin mukaan täysin luottavaisin mielin. Joukkue on saanut vihdoin myös hyökkäyspelin toimimaan ja samalla linjalla mennään kohti lauantaita.

- Hyökkäyspelimme on piristynyt ja terävöitynyt viime peleissä, siitä on pidettävä kiinni. Kotona täytyy olla rohkea ja pitää uskaltaa näyttää kotiyleisölle, että täältä pesee. Hyvällä asenteella ja tilanteiden viemisellä loppuun saakka uskon, että saamme hyvän tuloksen.

- Vähän ollaan käyty läpi Jaron pelityyliä, mutta ei kuitenkaan paljon. Tärkeintä on oma peli, oli vastustaja sitten kuka tahansa.


FC KTP-FF Jaro Kotkan Arto Tolsa Areenalla lauantaina 29.8. kello 16.00. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia