AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 8.8.2015

Ennakko: FF Jaro-SJK

Ennakko: FF Jaro-SJK

SJK matkustaa sunnuntaina Pietarsaareen ja kohtaa siellä Pohjanmaan paikallisottelussa isäntäjoukkue FF Jaron. Ottelu alkaa Pietarsaaren Keskuskentällä klo 16.00 ja paikalle on lähdössä Seinäjoelta iso määrä kannattajia omiaan tukemaan.

Veikkausliigan ohella ottelu on osa Pohjanmaan liigaa, jossa SJK on ykkösenä, Jaro kakkosena ja VPS viimeisenä ilman pisteitä. Voitolla SJK ottaisi tiukan kiinnityksen Pohjanmaan liigan voittoon, mutta tappiolla sarja menisi todella tiukaksi. Veikkausliigassa molemmat joukkueet kaipaavat pisteitä ja voittoja, sillä SJK taistelee edelleen Suomen mestaruudesta ja Jaro haluaa päästä karkuun häntäpään tippumistaistelua. SJK on Veikkausliigassa kolmantena, kuuden pisteen päässä HJK:sta, jolla on peli enemmän pelattuna. FF Jaro on puolestaan yhdeksäntenä, neljä pistettä karkumatkalla yhdennentoista sijan karsijan paikasta.

- Tämä ottelu tulee molemmille joukkueille tärkeään paikkaan kautta. Molemmat taistelee tärkeistä pisteistä, joten se varmasti näkyy myös kentällä, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari sunnuntain Pohjanmaan derbyä seuran verkkosivuilla.

Perjantaina FF Jaro tiedotti, että se vahvistuu loppukaudeksi tähtiluokan pelaajalla. Suomen maajoukkueen Alexei Eremenko jr. palaa Veikkausliigaan loppukauden mittaisella sopimuksella. FF Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka on luonnollisesti mielissään vahvistuksesta ja toivoo että yleisöä tulee paikalle runsain mitoin Losha-lempinimellä tunnettua kasvattiaan katsomaan.

- Olemme iloisia, että "Losha" halusi palata Jaroon huolimatta siitä, kuinka kauan hän täällä on. Toivomme, että hän voi auttaa meitä ja, että myös me voimme auttaa häntä, Storbacka kommentoi Jaron verkkosivujen mukaan.

Molemmilla joukkueilla saattaa olla tuore vahvistus ensimmäistä kertaa kentällä tässä ottelussa, sillä myös SJK on vahvistanut elokuun siirtoikkunassa rivejään ja hyökkääjä Roope Riski pelannee ensimmäisen ottelunsa uudessa seurassaan.


FF Jaro - SJK Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina 9.8. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia