AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 27.6.2015

Armstrong kehui Ilveksen asennetta

Armstrong kehui Ilveksen asennetta

Jonne Hjelm tasoitti loppulukemiksi 1-1. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK oli pettyneempi osapuoli menetettyään maalin johdon Ilvestä vastaan perjantaina. Lopputulos oli 1-1.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuota mietitytti missatut maalipaikat.

- Tietysti Ilveksen lopussa tullut tasoitus ottaa päähän, kun ei saatu pidettyä omaa maalia puhtaana loppuun asti. Meillä oli mahdollisuutemme tehdä se toinen maali ja ratkaista peli. Lopussa Ilves oli tosi vahva boxissa. Lopussa olimme kyllä lirissä, Lehkosuo sanoi Ilveksen kotisivujen mukaan.

- Totta kai kaikki Tammelassa olleet varmasti nauttivat siitä, että tämä oli loppuunmyyty peli. Tammela on hieno paikka. Yleisö lähellä. Todellinen jalkapallostadion! Hatunnosto tamperelaisille ja sen lisäksi meidän vierasfanit olivat upeita ja kannustivat hienosti, kehui Lehkosuo.

Ilveksen päävalmentaja Keith Armstrong kiitteli pelaajiensa asennetta.

- Tiesimme, että HJK tulee hallitsemaan tätä peliä. HJK on laadukas joukkue ja täynnä hyviä pelaajia. Olimme todella yritteliäitä ja jos meillä olisi ollut samanlainen asenne viime pelissä Rovaniemellä, niin olisimme voittaneet sen pelin. Pelasimme palloa hyvin eteenpäin ja voin olla tyytyväinen. Tämä oli meiltä hyvä peli ja hyvä saavutus, Armstrong sanoi.

- Olimme avausjaksolla hieman passiivisia ja toiselle jaksolle yritimme hieman nostaa pakkaamme. Pääasia oli tänään, että kurinalaisuus ja tahtotilamme pysyi. Tämä Ilves-HJK oli upea tapahtuma. Pelaajamme saivat enemmän irti itsestään, kun tuo mahtava kotiyleisö oli heidän takanaan ja kannusti mahtavasti. Tietenkin piste HJK:lta lämmittää.

Lisää uutisia