AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 7.6.2015

Inter-kippari Lehtonen: "Vaisu on tunnelma"

Inter-kippari Lehtonen: "Vaisu on tunnelma"

Tauko tulee "Pänän" mukaan hyvään saumaan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin otteet Veikkausliigassa ovat olleet viimeisen kolmen viikon aikana vaisuja. Joukkue on pelannut viisi viimeistä ottelua ilman voittoja.

Lauantaina joukkue hävisi Ilvekselle Tampereella niukasti 0-1. Inter-kapteeni Henri Lehtonen myönsi pelin jälkeen, että tunnelma joukkueen sisällä oli vaisu.

- Vaisu on tunnelma meidän leirissä tällä hetkellä. Emme onnistuneet tänään niissä asioissa, mitä yritimme. Lauantaina olisi ollut hyvä paikka iskeä, koska Ilves ei ollut ottelussa mitenkään vaarallinen. He saivat omat paikat meidän pallonmenetyksistä, sanoi Lehtonen pelin jälkeen Interin verkkosivujen mukaan.

Interillä oli ottelussa kyllä maalipaikat voittoon asti, mutta luokaton viimeistely kiusasi lauantaina joukkuetta. Oman leimansa peliin antoi myös vielä kevätterässä ollut Tammelan Stadionin nurmimatto.

- Vaikka hyökkäyspelimme jättikin toivomisen varaa, niin silti loimme maalipaikkoja. Viimeistely oli meiltä kuitenkin huonoa.

- Myös kenttä oli heikko. Nähtiin inhottavia pomppuja, mikä vaikeutti jollakin tavalla syöttöpeliä. Myös pallonmenetyksiä tuli tämän takia, jatkoi Lehtonen.

Interiltä puuttui Ilves-ottelusta liuta pelaajia loukkaantumisten takia. Lehtonen ei halunnut etsiä puuttuneista pelaajista selitystä tappioon.

- Totta kai se vaikuttaa, jos on paljon pelaajia pois kokoonpanosta. Se vaikuttaa meihin ja myös muihin joukkueisiin. Sen taakse olisi tietysti helppo piiloutua, mutta mielestäni meillä oli kuitenkin hyvä joukkue jalkeilla, myönsi Lehtonen.

Lauantain Ilves-ottelun jälkeen Inter pääsi muutaman päivän lomalle. Lehtosen mukaan loma tekee rankan alkukauden jälkeen hyvää.

- Hyvään paikkaan tulee loma nyt. On hyvä saada vähän henkistä lepoa. Jokaisella on mahdollisuus koota ajatuksia ja tulla loman jälkeen paremmalla sykkeellä takaisin, päätti Lehtonen.

Lisää uutisia