AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

Dragtsma: "Huono alku maksoi meille voiton"

Dragtsma: "Huono alku maksoi meille voiton"

Job Dragtsma suomi omiaan ottelun alun osalta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma ei ollut erityisen aurinkoisella tuulella vierasottelun Ilvestä vastaan päätyttyä turkulaisten 0-1-tappioon.

Ilves iski ottelun ainoan osuman jo alkuminuuteilla ja tämä kismitti Dragtsmaa erityisesti.

- Ottelun alku oli meiltä luvattoman huono ja se maksoi meille lopulta voiton. Ilves teki pelin alussa maalin ja se riitti lopulta heille voittoon asti, murehti Dragtsma pelin jälkeen Interin verkkosivujen mukaan.

Interin alkukauden maalivire tuntuu hävinneen kuin tuhka tuuleen. Lauantaina joukkueella oli paikat Dragtsman mukaan vaikka mihin.

- Teimme alkukaudesta maaleja kovalla prosentilla. Nyt meillä on ollut vaikeampi jakso tämän suhteen. Tänään meillä oli maalipaikkoja voittoon asti, mutta viimeistely oli luokatonta, näki Dragtsma.

Joukkueen pelaamiseen Dragtsma oli periaatteessa tyytyväinen. Vain ihan loppuhetkien pelaaminen oli hänen mukaansa hätäilyä.

- Pelin alkuhan oli meille vaikein mahdollinen Ilveksen tehtyä maalin. Jatkoimme kuitenkin omaa pelaamistamme ja onnistuimme siinä ihan hyvin. Pelin lopussa hätäilimme liikaa, vaikka yrityksen puutteesta pelaajia ei voi syyttää. Palkinto jäi kuitenkin huonon viimeistelyn takia tänään saamatta, kertasi Dragtsma.

Lisää uutisia