AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2015

FC Lahti haluaa irti vuoristoradasta

FC Lahti haluaa irti vuoristoradasta

FC Lahti hakee tasaisuutta otteisiinsa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden peli vaikutti jo loksahtavan kohdilleen komean KuPS-voiton myötä, mutta edellisottelussa Ilveksen vieraana tuli tappio.

Ilvestä vastaan pelikuri ei ollut päävalmentaja Toni Korkeakunnaksen mukaan parhaimmalla mahdollisella tasolla.

- Viimeksi ei noudatettu pelisuunnitelmaa. Ei aina ne suunnitelmatkaan ole menneet nappiin. Ilvestä vastaan oli aika selkeät suunnitelmat, ei pysytty siinä. Vähän sellaista huolimattomuutta ja keskittymisen puutetta. Ei oltu niin aktiivisia ja rohkeita kuin sovittiin, eikä pallo liikkunut riittävän nopeasti, Korkeakunnas summaa FC Lahden verkkosivuilla.

Päävalmentajan mukaan joukkue on paperilla parempi kuin viime vuonna, mutta se pitää saada pelaamaan tasollaan. Tämä onkin iso teema ennen torstain vierasottelua FC KTP:ta vastaan.

- Taidollisesti meillä on parempi joukkue kuin viime vuonna ja sen pitäisi näkyä. Kentätkin rupeaa olla parempia, joten ei ole tekosyitä. Jokaisen pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä asioita paremmin ja huolellisemmin. Kuopiossa oli 80-minuuttia hyvää jalkapalloa.

- Vähän vuoristorataa on ollut meidän kausi tähän mennessä, joka toinen peli parempi ja toinen huonompi, Korkeakunnas sanoo.


FC KTP - FC Lahti Arto Tolsa Areenalla torstaina 28.5. kello 18.30. ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia