AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 17.6.2015

Moisander ei ole ollut tyytyväinen FC Lahden alkukauteen

Moisander ei ole ollut tyytyväinen FC Lahden alkukauteen

Viime kauden pronssijoukkue FC Lahti on aloittanut Veikkausliigassa kautensa ailahtelevasti.

Kun kolmasosa kaudesta on takana, FC Lahti on kerännyt 12 ottelusta vain 15 pistettä. Varsinkin joukkueen hyökkäyspää vahvistui nimekkäillä pelaajilla, kuten Mika Ääritalolla ja Aleksi Ristolalla ennen kauden alkua. Lahtelaisten maalivahti Henrik Moisander ei ole ollut täysin tyytyväinen joukkueensa otteisiin.

- Alkukausi on ollut pettymys pisteiden valossa. Meillä on ollut hyviäkin pelejä, mutta emme ole saaneet tulosta, minkä haluamme. Uskon, että se on muuttumassa, koska HIFK- ja HJK-pelit olivat niin hyviä. Jos jatkamme samalla tavalla, voittoja alkaa tulla, minkä myötä kapuamme sarjataulukossa ylöspäin.

Neljä nollapeliä tällä kaudella pelannut maalivahti odottaa joukkueeltaan paljon enemmän, sillä potentiaalia löytyy.

- Maalinteon kanssa on vaikeuksia, joka tarkoittaa sitä, että puolustuksessa pitää pelata nollat, jotta meillä on mahdollisuus voittoon. HJK-peli meidän olisi esimerkiksi pitänyt voittaa. Olimme paljon parempia. Meidän pitää löytää se tehokkuus hyökkäyspäässä.


VPS - FC Lahti Hietalahdessa keskiviikkona 17.6. klo 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia