AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2015

​Ristilä: "Yleisöstä voimavara"

​Ristilä: "Yleisöstä voimavara"

Risu uskoo kotiyleisön tukeen jatkossakin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP pääsi sunnuntaina ensi kertaa kuluvalla kaudella kotikentälleen Arto Tolsa Areenalle ja puristi pisteen SJK:lta 0-0-tasapelin myötä.

KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä oli tyytyväinen oman joukkueensa kasvojen pesuun parin alakanttiin menneen kamppailun jälkeen.

- Parissa edellisessä ottelussa olimme aika jalattomia ja tietyllä tavoin sydämettömiä. Nyt yritimme parantaa oma peliämme ja teemana olikin päästä kunnolla vastustajan iholle. Ajoittain etenkin toisella jaksolla saimme oman pelimme käyntiin, mikä johtui pitkälti siitä, että saimme prässimme toimimaan. Intensiteetti oli silti vielä hakusessa, "Risu" totesi.

Erityisesti Ristilä muisti mainita kotiyleisön merkityksen kotkalaisille.

- Toisella puolikkaalla saimme myös yleisön mukaan ja se tulee olemaan jatkossa voimavaramme. Sieltä saamme avuksemme sen kahdennentoista pelaajan, jota tarvitsemme. Totta kai harmittaa, ettei saatu voittomaalia aikaiseksi, mutta olen aivan varma, että me tulemme niitä tekemään jos näin jatketaan. Pelirohkeus oli ihan hyvää varsinkin toisella jaksolla.

Ristilä muistutti myös, että vastassa oli todella vahva joukkue.

- SJK on sarjan yksi parhaimmista joukkueista. Ryhmä on hyvin organisoitu ja tänään jouduimme toteamaan sen, miksei heille ole tehty juurikaan maaleja. Sen takia mekään ei pystytty tänään niitä tekemään, vaikka paikkoja olikin, Ristilä päätti.

Lisää uutisia