AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.49 // 13.12.2014

Jasse Tuominen jatkosopimukseen FC Lahden kanssa

Jasse Tuominen jatkosopimukseen FC Lahden kanssa

19-vuotias Tuominen on tyytyväinen sopimuksen syntyyn.

- Hyvillä fiiliksillä tein sopimuksen. Tässä vaiheessa tuntui, että on oikea vaihtoehto jatkaa. Viime kausi meni loukkaantumisen vuoksi lähes kokonaan ohi. Nyt olen saanut itseni kuntoon ja minulla on kova halu näyttää ensi kaudella, Tuominen sanoo Kuhnureitten verkkosivuilla.

Tuomisen oikean polven ristiside meni poikki hieman reilu vuosi sitten. Nyt polvivaivat on selätetty.

- Polvi ei ole vaivannut yhtään, se alkaa tuntua nyt samalta kuin ennen loukkaantumista, Tuominen iloitsee.

Tuominen viihtyy keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa.

- En tiedä mitä [Toni] Korkeakunnas on suunnitellut, mutta mieluummin pelaan keskellä. Ominaisuuteni sopivat paremmin keskikentälle kuin laidalle, Tuominen sanoo.

Ensi kaudelle Tuominen asettaa tavoitteekseen murtautua liigajoukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

- Nyt on hyvä jengi kasassa ja varmasti tulossa vielä kovempi. Tavoitteenani on saada mahdollisimman paljon peliaikaa ja murtautua pelaavan kokoonpanoon, Tuominen paaluttaa. 

Parhaillaan Santahaminassa varusmiespalvelusta suorittava Tuominen kertoo, että jalkapallon pelaamisen ja asevelvollisuuden suorittamisen yhdistäminen on ollut mahdollista, joskaan ei täysin mutkatonta.

- Omat haasteensa se tuo, varsinkin palveluksen alussa. Kyllä se lähtee tästä toimimaan. Siellä on tosi hyvät olosuhteet treenata omalla ajalla. Kotiudun maaliskuun 12. päivä, Tuominen valaisee.

FC Lahdella on Tuomisen jatkosopimuksen myötä kasassa 16 pelaajasopimusta. Lisää tiedotettavaa lienee luvassa jo tämän vuoden puolella.

Lisää uutisia