AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
KuPS
4-5-1

11

(0-0)

Yleisöä 2031

FC Inter
4-3-3
vko.28 // 18.7.2015

​Ennakko: KuPS-FC Inter

​Ennakko: KuPS-FC Inter

Savon Sanomat Areenalla taistellaan jälleen sunnuntai-iltana tärkeistä Veikkausliigapisteistä. Kuopion Palloseura ja FC Inter iskevät yhteen 17. sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa normaaliin aikaan kello 18.30. Ottelun pääsee katsomaan livenä ISTV:n kautta.

Joukkueet kohtaavat nyt toista kertaa tämän pelikauden aikana. Toukokuussa Savon Sanomat Areenalla pelattu liigaottelu päättyi 1-1. Elokuussa joukkueet kohtaavat Suomen cupin välieräottelussa Turussa ja syyskuussa 30. sarjakierroksen liigaottelussa niinikään Turussa.

Inter on pelannut tällä kaudella yhdeksän vierasottelua. Näistä otteluista se on onnistunut voittamaan vain yhden. Neljästi Inter on päätynyt tasapeliin ja yhtä monta kertaa se on poistunut vierasottelusta tappio niskassaan.

Keväällä Kuopiossa pelatussa KuPS-Inter – ottelussa pisteet jaettiin siis 1-1-tuloksella. Tuo ottelu oli Interille kuitenkin kuin voitto, sillä se onnistui nousemaan tasapeliin tappioasemasta aivan pelin viime minuuteilla.

- Vierasottelut eivät ole sujuneet tällä kaudella tuloksellisesti hyvin. Mitään yksittäistä syytä siihen ei kuitenkaan ole. Pyrimme kuitenkin tekemään kaikkemme, jotta saisimme voittoja myös vieraista, sanoo joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki tuntee FC Interin erityisen hyvin.

- Inter on pelillisesti tällä hetkellä yksi liigan parhaista joukkueista. Heillä on hyvä vaihe menossa ja he ovat hankala vastustaja. Inter on erittäin tuttu joukkue ja pelaajatyypit ovat hyvin tiedossa. Kotona me kuitenkin lähdemme hallitsemaan peliä ja voittamaan, Rajamäki toteaa.

Tilastojen valossa Inter onkin ollut Veikkausliigan tehokkain joukkue. Edellisessä ottelussaan maanantaina joukkueella oli paikat tyrmätä IFK Mariehamn täysin, mutta lopulta joukkueen oli tyytyminen tasapeliin.

- IFK tasapeli oli meille pettymys tietysti. Pystyimme kuitenkin luomaan hyvää joukkuetta vastaan paljon maalintekopaikkoja, mikä on totta kai aina hyvä asia. Pelaamiseen suhteen meidän pitää pyrkiä jatkamaan IFK-pelin tapaan, mutta maalin edessä pitää olla paljon tehokkaampi, painottaa Dragtsma.

KuPSilta ovat sivussa pelikieltoa kärsivä Charles Trafford ja loukkaantunut Patrick Poutiainen. Ihan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Interkään ei sunnuntain otteluun pääse. Kokoonpanosta puuttuvat varmuudella vammojen takia Jukka Lehtovaara, Vahid Hambo, Oskari Qvick, Diogo da Costa ja Joni Aho.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


KuPS - FC Inter Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 18.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.