AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 17.7.2015

KuPSilla viimeinen rutistus ennen vapaata

KuPSilla viimeinen rutistus ennen vapaata

Dani Hatakka palaa KuPSin kokoonpanoon. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS isännöi sunnuntaina Savon Sanomat Areenalla FC Interiä ja sen jälkeen pelaajille on edessä harvinainen vapaa heinäkuussa.

KuPS-joukkue vetää viimeistelyharjoitukset lauantaina Savon Sanomat Areenalla. Treenien yhteydessä varmistetaan joukkueen iskukyky ja pelaajien viime hetken pelivire.

Puolustaja Dani Hatakka saa pelata sunnuntaisessa ottelussa pelikieltonsa päätyttyä. Keskikenttäpelaaja Charles Trafford on nyt vuorostaan pelikiellossa oman varoitustilinsä täytyttyä. Keskikenttäkollega Patrick Poutiainen on sivussa loukkaantumisen johdosta.

KuPS-pelaajat pääsevät Inter-pelin jälkeen harvinaislaatuisesti viikon mittaiselle vapaalle keskellä heinäkuuta. Seuraava Veikkausliigaottelu on ohjelmassa sunnuntaina 2. elokuuta. Joukkueharjoitukset jatkuvat maanantaina 27.7.

- Ensimmäistä kertaa minun valmentajahistoriassani pelaajat pääsevät vapaalle heinäkuussa. Elokuussa meillä onkin ohjelmassa kahdeksan kovaa ottelua, joista seitsemän liigassa ja Suomen cupissa välierä. Nyt me pääsemme lataamaan akkuja tiukkaa elokuuta varten, valmentaja muistuttaa.


KuPS - FC Inter Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 18.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia