AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 19.7.2015

​Kuopiossa kannustetaan yli lajirajojen

​Kuopiossa kannustetaan yli lajirajojen

Savon Sanomat Areenalla pelataan jälleen sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPSin kotiottelussa FC Lahtea vastaan juhannuksen jälkeen nähtiin Savon Sanomat Areenan lehtereillä myös "uusi" kannattajaryhmä.

KalPan kannattajaryhmä Musta Verkosto oli vetäjänsä Kimmo Ålanderin aloitteesta joukolla tukemassa KuPSia ja kokemus oli hyvin positiivinen.

- Verkoston porukka otti tapahtuman erittäin positiivisesti vastaan. Enemmänkin tulijoita olisi ollut, mutta kesäloma ja kiireet verottivat joidenkin tuloa. Osalle peli oli ensimmäinen paikan päällä nähty ottelu, mutta ei taatusti viimeinen. Tästä olisi mukava tehdä jatkossa jokakesäinen tapahtuma, Ålander sanoo KuPSin verkkosivuilla.

Ålander itse ei kuulu ensikertalaisiin, sillä hänellä on myös KuPSin kausikortti ja ensimmäiset kotipelit on nähty jo kolme vuosikymmentä sitten.

- Otteluita pyrin seuraamaan mahdollisimman usein. Viime vuosina on tullut katsottua noin puolet kotimatseista.

Sunnuntaina Ålander tyttärensä kanssa on jälleen Savon Sanomat Areenan lehtereillä kannustamassa KuPSia FC Inteiä vastaan - kenties Lahti-ottelun innoittamana katsomossa on jokunen muukin Mustan Verkoston jäsen.


KuPS - FC Inter Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 18.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia