AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 18.6.2024

Ruudun studiossa juhannushenkeä keskiviikkona – ”Mukana myös pilkettä silmäkulmassa”

Ruudun studiossa juhannushenkeä keskiviikkona – ”Mukana myös pilkettä silmäkulmassa”

KuPS ja HJK iskevät yhteen Ruudun studio-ottelussa. (Kuva: Niklas Pehkonen)

Veikkausliigassa pelataan ensimmäistä kertaa yöttömän yön kierros, jossa juhlistetaan Suomen kesää ja juhannusta. Oman säväyksensä tuo se, että kaikki ottelut alkavat kello 21.00.

Ruudun studion lauteilla nähdään vihtomassa löylynheittäjä Tero Karhun lisäksi myös Mika Hilander, David Ramadingaye sekä Marko Rajamäki. Karhun mukaan juhlallisen kierroksen henki näkyy myös Ruudun studiossa.

- Lähdemme studiossa myös yöttömän yön kesäfiiliksillä. Totta kai seuraamme kierrosta ja studio-ottelua tiiviisti, mutta mukana on vähän myös pilkettä silmäkulmassa ja rikomme vähän siitä normaalia muottia, Karhu avaa studion antia.

Ruudun studio-otteluna paneudutaan HJK:n ja KuPS:n huippukamppailuun, jonka analyyttista kirvestä heiluttelevat Hilander ja Rajamäki. Ramagingaye huolehtii, että tarjoilut ovat kohdillaan ja tunnelma pysyy kepeänä.

- Meillä on myös Daven rantabaari, jossa hän vetää vähän omaa osioita. Siinä käsitellään enemmän muita pelejä sekä Veikkausliigan ilmiöitä ja kiinnostavia tapahtumia. Hän fiksailee siinä samalla vähän drinkkejä ja kesänaposteltavaa, Karhu paljastaa.

Yöttömän yön kierroksella on jokaisessa ottelussa isot panokset ja samalla seurat ovat tehneet töitä ottelutapahtuman ympärille.

- Seurat ovat panostaneet tähän peliin ja koetamme rantautua paikkakunnille aistimaan tapahtumia ja fiiliksiä myös niistä. Seuraamme myös muiden otteluiden tilanteita ja huippuhetkiä läpi lähetyksen.

Yöttömän yön kierros keskiviikkona 19.6. kello 21.00 alkaen. Ruudun studiolähetys alkaa kello 20.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia