AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 22.5.2024

Rajamäki muistuttaa paikallispelien hengestä - "Tulokset välillä ovat todella yllättäviä”

Rajamäki muistuttaa paikallispelien hengestä - "Tulokset välillä ovat todella yllättäviä”

Marko Rajamäki muistuttaa Gnistanin mahdollisuuksista. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Veikkausliigassa viikko pyörähtää käyntiin keskiviikkona kolmella ottelulla. Ruudun studiossa keskitytään HJK:n ja Gnistanin väliseen paikallisotteluun.

Joukkueet kohtaavat ensimmäistä kertaa Veikkausliigassa paikallishengessä. Ennakkoarvioissa HJK on otteluun lähdettäessä selkeä ennakkosuosikki, mutta Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki muistuttaa paikallispelien yllätyksellisyydestä.

- Tässä on monta näkökulmaa, tätä voidaan kääntää ja pyörittää kaikin puolin ja palaisin siihen ytimeen, että tämä on kuitenkin paikallispeli. Paikallispeleillä tulokset välillä ovat todella yllättäviä. Siinä mielessä Gnistanilla on oma mahdollisuus. Aina on paikallispelissä selkeällä altavastaajalla.

- Se on päivänselvää, että Gnistan on ihan pikkuveljen asemassa isossa kuvassa Helsingissä HJK:ta vastaan. Mutta en laskisi heitä kokonaan pois siitä mahdollisuudesta, että yksittäisessä pelissä saisit jonkinnäköisen tuloksen. Tulos voi olla hyvä, jos olisi tasuri, Rajamäki käy ottelun asetelmia läpi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Keskiviikkona pelataan myös kaksi muuta mielenkiintoista ottelua, kun VPS ja KuPS iskevät yhteen kärkiottelussa.

- Ei auta mitään, Vaasan Palloseurassa on jotain oleellista voittavaan jalkapalloon liittyviä asioita tehty oikein. Ei heitä voi ottaa ennakkosuosikin asemasta pois. Nyt kun pääsee kotona pelaamaan, niin Vaasan Palloseura on vähän isompi suosikki mun papereissa voittamaan tämän pelin kuin KuPS. Pitää muistaa, että KuPS ei ole hävinnyt Veikkausliigassa. KuPS on todella hyvä joukkue, mutta Vaasan Palloseuralla on aamupuuroon laitettu oikeaa pulveria, että pelit voitetaan.

Ruudun kierroksen otteluna on HJK:n ja Gnistanin paikallisottelu. Ottelu alkaa kello 18.00 ja studio-osuus kello 17.15. Ruudun studiossa nähdään tällä kertaa Tero Karhu, Antti Niemi ja David Ramadingaye.

Tuoreimman Suplan Veikkausliiga-podcastin pariin pääset täältä.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia