AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 21.5.2024

HJK:n tilanne Ruudun studion puheenaiheena – ”Käymme läpi syitä ja seurauksia”

HJK:n tilanne Ruudun studion puheenaiheena – ”Käymme läpi syitä ja seurauksia”

Toni Korkeakunnas palaa taas HJK:n päävalmentajaksi. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK järjesti heti alkuviikosta puheenaihetta Veikkausliigan ympärille tekemällä muutoksia valmennukseen sekä seurajohtoon. Näihin asioihin pureudutaan myös Ruudun keskiviikon studiolähetyksessä.

Ruudun kierroksen studio-otteluna nähdään HJK:n ja Gnistanin välinen paikallisvääntö. Ykköspuheenaihetta ottelun ympäriltä ei juuri tarvitse arvailla.

- Käsittelemme isosti HJK:n tilannetta. Käymme läpi niitä syitä ja seurauksia, studioisäntänä toimiva Tero Karhu avaa.

Myös itse ottelusta löytyy mielenkiintoisia täkyjä paikallisasetelman lisäksi, kun Gnistan-ottelu on Toni Korkeakunnaksen ensimmäinen HJK:n peräsimessä tämän kauden osalta ja Gnistan nappasi tärkeän tasapelin edellisottelussaan KuPS:aa vastaan.

- Keskiössä on tietenkin myös itse matsi ja siitä on tulossa mielenkiintoinen sekä jännä matsi. Korkeakunnas tekee paluun ja usein se valmentajan vaihtamisen buusti tulee heti alkuun, jos on tullakseen. Se tuo heti lisää sähköä, vaikka tilanne on vähän eri kuin viime kerralla.

- Gnistan kaipaa paluuta takaisin voittojen tielle ja mikä olisikaan parempi kuin voitto HJK:sta. Vahvan alun jälkeen Gnistanilla on ollut matalalentoa, vaikka pelasi tasurin viimeksi KuPSia vastaan. Se oli heiltä hyvä matsi.

- Gnistanin kannalta HJK:n valmentajavaihdos tuli ehkä vähän huonoon aikaan, ja HJK saa siitä varmasti vähän lisää buustia, ennakoi Karhu.

Keskiviikkona pelataan myös kaksi muuta ottelua, kun HJK-Gnistanin kanssa samaan aikaan pelataan kärkiottelu VPS-KuPS ja keskiviikkoillan päättää Ilveksen ja FC Interin herkkupala.

- Meillä on tietenkin myös VPS-KuPS seurannassa ja käymme läpi myös sitä peliä. Kaiken kaikkiaan tosi iso keskiviikko edessä, Karhu hehkuttaa.

HJK - VPS Bolt Arenalla keskiviikkona 22.5. kello 18.00. Ruudun studio-osuus alkaa kello 17.15. Asiantuntijoina nähdään Antti Niemi sekä David Ramadingaye.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia