AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2024

FC Lahdelle pettymys kotiavauksessa - "Tappio ärsyttää tosi paljon"

FC Lahdelle pettymys kotiavauksessa - "Tappio ärsyttää tosi paljon"

Toni Lindberg oli tyytyväinen taisteluun, ei tulokseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden kotiavaus kaudella 2024 päättyi lauantaina niukkaan 0-1-tappioon KuPS:lle.

Ottelun jälkeen täyden ottelun urakoinut FC Lahden Matias Vainionpää oli pettynyt ottelun lopputulokseen. Hän kertoi, että joukkue jätti kaikkensa kentälle. Vainionpään mukaan kenttä oli pomppuinen ja vaikea.

– Tappio ärsyttää tosi paljon. Oli taistelua. Punainen kortti vaikeutti hommaa, mutta teimme kaikkemme. Siksi harmittaa paljon. Kentällä oli pomppua ja kuhmua, mutta se oli sama molemmille. Voitimme kuitenkin paljon kaksinkamppailuita. Nyt kohti seuraavaa kamppailua ja sitä en todellakaan häviä, Vainionpää summasi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli pettynyt ottelun lopputulokseen. Hänen mukaansa peli oli pienten marginaalien peli. Päävalmentajaa kuitenkin ilahdutti se, että joukkue kykeni tekemään suuren määrän töitä ja taistelemaan voitosta myös alivoimalla.

– Olen ylpeä siitä, miten pystyimme tekemään hommia punaisen kortin jälkeen. Turhautumista ei näkynyt. Menimme jo ensimmäisellä jaksolla kovempaa kaksinkamppailuihin kuin edellisessä ottelussa ja voitimme palloja.

- Lopputulokseen olen pettynyt ja siihen, että pisteitä ei kertynyt plakkariin. Nyt vain palautumaan ja kohti seuraavaa ottelua. Meidän pitää pystyä luomaan enemmän maalipaikkoja, Lindberg totesi.

Lisää uutisia