AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 15.4.2024

​SJK maanantaina Rovaniemellä – kokeneita pelimiehiä vilisevä RoPo valmis heittämään cup-haasteen

​SJK maanantaina Rovaniemellä – kokeneita pelimiehiä vilisevä RoPo valmis heittämään cup-haasteen

Rasmus Degerman RoPS:n paidassa kaudella 2018. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK on maanantaina ensimmäisenä Veikkausliigajoukkueena tulessa Suomen Cupissa tällä kaudella, kun matka vie Rovaniemelle Rollon Poikien vieraaksi.

Kolmosessa pelaavan RoPon riveissä pelaa useampiakin RoPS-kasvatteja, jotka ovat niminä tuttuja Veikkausliigastakin. Vastavuoroisesti SJK:n riveissä on monelle RoPon pelaajalle tuttu rovaniemeläiskolmikko Otto Kemppainen, Pyry Hannola ja Tuomas Kaukua.

- Samaa kohtelua he saavat, mitä ovat kaikki vuodet junnuissa saaneet. Tiedetään miten he pelaavat, joten lähdetään iskemään kovaa, trion hyvin tunteva Rasmus Degerman naurahti Lapin Kansalle.

Tunnelmat RoPo-leirissä ovat positiivisen odottavat maanantai-illan alla. Kokoonpanossa ovat muiden muassa Degerman, Eetu Muinonen, Jarkko Lahdenmäki ja Jarkko Luiro. Myös Sampo Ala saapuu pelaamaan.

- Näyttäisi, että rosteri on timanttinen ja saan siihen kaikki parhaat. Yhtään ei tiedä, millä porukalla SJK tulee, mutta eivät varmaan ihan ykkösnipulla. Silloin meidän saumat paranevat huomattavasti, RoPon päävalmentaja Jari Hietanen sanoo.

Ottelu Rovaniemen Keskuskentällä alkaa maanantaina kello 19.00. Ruutu näyttää Suomen Cupin 3. kierrokselta kaikkiaan 16 ottelua, joista yhtenä RoPo-SJK:n.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia