AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2024

Ruudun kierroksen studio-otteluna Pohjanmaan paikallisottelu – ”Tiukka derby on tulossa”

Ruudun kierroksen studio-otteluna Pohjanmaan paikallisottelu – ”Tiukka derby on tulossa”

Tuija Hyyrynen odotaa jännää derbyä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun kauden toisena studio-ottelun nähdään perjantain Pohjanmaan derby VPS:n ja SJK:n välillä. Asiantuntija Tuija Hyyrysen mukaan ottelun lähtökohdat ovat jännittävät.

Veikkausliiga sai viime viikonloppuna arvoisensa startin, kun avauskierros ei jättänyt nälkäisiä jalkapallofaneja kylmäksi.

- Kausi käynnistyi heti tosi vauhdikkaasti. Gnistan avasi hienolla voitolla ja Tampereella nähtiin draamaa, kun lisäajalla tehty maali hylättiin. IFK Mariehamnin ja EIF:n ottelussa oli menoa ja meininkiä, kun maaleja tuli paljon. Mahtava avaus kaudelle, Hyyrynen hehkuttaa avauskierroksen antia.

Ruudun kierroksen studio-ottelun nähdään VPS:n ja SJK:n välinen Pohjanmaan paikallisottelu. VPS nappasi alueellisen valtikan itselleen viime kautena, mutta Hyyrynen uskoo SJK:n olevan tällä hetkellä niskan päällä.

- Vepsu yllätti kaikki viime kaudella, mutta mielestäni SJK on ehkä lievä ennakkosuosikki. Heillä on tosi nuori ja mielenkiintoine joukkue tällä kaudella ja he pelaavat kivaa futista. Tiukka derby on tulossa, povaa Hyyrynen.

Veikkausliigan alkukierroksilla on runsaasti mielenkiintoa, kun kausi starttasi viime kauden kärkikaksikon kohtaamisella ja seuraavaksi parrasvalot osoittavat Vaasaan.

- Tämä on mielestäni hieno startti kauteen. Avauskierroksella oli KuPS-HJK ja nyt tämä heti perään. Uskon, että otteluohjelmaa laadittaessa on mietitty sitä, että saadaan kaudelle heti räjäyttävä startti.

VPS-SJK perjantaina 12.4. kello 19.00 alkaen. Ruudun studio-osuus alkaa kello 18.15. Rajamäen lisäksi studiossa nähdään asiantuntijana Marko Rajamäki. Studioisäntä toimii Tero Karhu ja ottelun selostaa Kim Kallström.

Lisää uutisia