AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 30.3.2024

SJK voitti kenraalissaan FC Hakan - "Olemme valmiita"

SJK voitti kenraalissaan FC Hakan - "Olemme valmiita"

Jaime Moreno on ollut talvikaudella hurjassa iskussa.

SJK päätti talvikauden vahvasti kaatamalla kotikentällään FC Hakan 2-0. SJK:n molemmista maaleista vastasi Jaime Moreno.

SJK sai maalin kymmenen minuutin kohdalla tilanteessa, jossa FC Hakan maalivahti Anton Lepola tuli hieman vaarallisesti vastaan Eetu Mömmöä, joka tavoitteli Rasmus Karjalaisen oivallista diagonaalisyöttöä. Tilannetta seurasi Pyry Hannolan antama vapaapotku, jonka jälkitilanteesta Jaime Moreno tykitti pallon maalinedustilanteen päätteeksi verkon perukoille.

Toisen puoliajan ainoa maali nähtiin ajassa 56. minuuttia, kun Moreno osoitti jälleen vaarallisuutensa ja painoi korkean irtopallon komealla tyylillä suoraan takanurkkaan.

SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen oli tyytyväinen sekä ottelutulokseen että koko harjoituskauteen.

–Pelasimme mukavuusalueellamme ja saimme peliin hyvän alun, olisimme ehkä ennen puoliaikaa voineet tehdä toisenkin maalin. Teimme toisella jaksolla joitakin muutoksia, ja meillä oli peli hyvässä kontrollissa noin tunnin peliin saakka, jonka jälkeen FC Haka pääsi peliin hieman mukaan. Heillä ei kuitenkaan ollut montaakaan vaarallista paikkaa. Kokonaisuutena preseasonimme on ollut hyvä ja olen siihen tyytyväinen: olemme valmiita ensi viikonloppuna alkavaan Veikkausliigan uuteen kauteen, Lehtinen totesi SJK:n verkkosivuilla.

SJK avaa kautensa isännöimällä AC Oulua lauantaina 6.4.

Lisää uutisia