AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2024

SJK kohtaa Hakan lauantaina - "Mahdollisimman moni pelaaja lähelle ehjää ysikymppistä"

SJK kohtaa Hakan lauantaina - "Mahdollisimman moni pelaaja lähelle ehjää ysikymppistä"

Toni Lehtisellä on selvät teesit lauantaille. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerho pelaa viimeisen kauteen valmistavan treenimatsinsa lauantaina valkeakoskelaista FC Hakaa vastaan.

Veikkausliigakauteen valmistautuva SJK on talvikaudella saalistanut kymmenestä pelaamastaan ottelusta kuusi voittoa ja yhden tasapelin. Helmikuussa SJK kohtasi Liigacupin lohkovaiheen ottelussa nimenomaan FC Hakan ja voitti sen Pyry Hannolan ja Jaime Morenon maaleilla lukemin 2–1. Tuo ottelu olikin FC Hakan ainoa tappio Liigacupissa. Muissa peleissä se voitti KuPS:n sekä VPS:n, ja pelasi tasan AC Oulun ja Ilveksen kanssa. FC Haka sijoittui lopulta Liigacupin lohkossa SJK:ta hieman paremmilla pisteillä sijalle kolme, mutta karsiutui jatkosta.

SJK pääsee valitsemaan otteluun hyvän kokoonpanon. Kentällä saatetaan nähdä myös aivan uusia pelaajia, sillä kuluvalla viikolla joukkueeseen on liittynyt senegalilainen toppari Fallou Ndiaye. Myös maajoukkueiden mukana olleita pelaajia on kotiutunut takaisin lakeuksille.

– Tavoite pelissä on saada mahdollisimman moni pelaaja lähelle ehjää ysikymppistä, jotta olemme valmiita kauden alun AC Oulu -peliin. Lisäksi haluamme jatkaa joukkueen peli-identiteetin hiomista.

– Haluamme pelata vapautuneesti ja hallita palloa, tahdomme olla organisoituja jokaisessa pelin vaiheessa, kertoo SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen.

Ottelu OmaSp Stadionilla vihelletään käyntiin lauantaina kello 14.45.

Lisää uutisia