AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2024

Siirto tuonut Penninkankaalle uutta draivia – ”Teki pelkästään hyvää”

Siirto tuonut Penninkankaalle uutta draivia – ”Teki pelkästään hyvää”

Teemu Penninkangas siirtyi täksi kaudeksi Gnistaniin.

Teemu Penninkangas otti uuden askeleen urallaan, kun hän siirtyi nousijajoukkue Gnistaniin. Uudet maisemat ovat tuoneet lisää virtaa kokeneelle pelurille.

Penninkankaan mukaan Gnistan oli häneen yhteydessä jo ennen liigapaikan varmistumista.

- Silloin oli vielä sellainen tilanne, että ei ollut varmuutta sarjatasosta, missä pelataan. Totta kai oli vähän niin, että mentiin sen mukaan alkuun, mutta sitten kun varmistui liigapaikka, niin on ollut

hyvät fiilikset itselle tulla, Penninkangas kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastn haastattelussa.

- Totta kai, emme me millään isoimmilla resursseilla tässä paineta, mutta ainakin on sellainen tunne, että seuralla on vahva halu mennä eteenpäin ja kehittää seuraa pitkäjänteisesti ja fiksusti. On tullut itselle sellainen fiilis ja olen vakuuttunut, että näin käy, Penninkangas jatkaa.

Penninkangas vietti viimeiset kolme kautta FC Lahdessa ja yhteensä hänellä on neljä kautta lahtelaisjoukkueessa. Sen lisäksi liigakokemusta on karttunut SJK:sta, Ilveksestä ja FC Interistä. Mukaan mahtuu myös piipahdus Irlannin liigan Sligo Roversissa.

Nyt Penninkangas on pitkästä aikaa uuden äärellä, kun hän siirtyy uuteen seuraan. Muutos on tuonut hänelle uutta puhtia.

- Lahdessa tuli kuitenkin pelattua useampi vuosi, tietää, mitä tuleman pitää, on paljon tuttuja pelaajia edelliskaudelta, valmentaja, muut. Se on tavallaan tuttua, mutta kun hyppäät uuteen seuraan, niin haluat eri tavalla todistaa paikkasi siinä uudessa jengissä ja näyttää, että olet oikeasti vahvistus sille seuralle. Haluat antaa parasta. Se on myös motivoinut itseäni tässä. Tuntuu, että löytyi vielä uusi draivi tälle talvikaudelle. Tämä seuranvaihto teki pelkästään hyvää.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia