AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 20.3.2024

Rooli kuin rooli sopii Teemu Penninkankaalle – ”Sitä ei tiedä kukaan”

Rooli kuin rooli sopii Teemu Penninkankaalle – ”Sitä ei tiedä kukaan”

Teemu Penninkangas kertoo kuulumisiaan uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Gnistaniin täksi kaudeksi siirtynyt Teemu Penninkangas vierailee tuoreimmalla Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Penninkangas kertoo, että talvi on mennyt hänen osaltaan erittäin hyvin.

Penninkangas vietti kolme edelliskautta FC Lahden riveissä ja siirtyi täksi kaudeksi Gnistaniin. Penninkankaan mukaan talvi on ollut hänelle hyvä.

- Tosi hyvä, olen ollut terveenä. Oli ensimmäinen tavoite itselle tälle talvelle, että kunhan säilyy ilman isompia loukkaantumisia ja niin on säilynyt. Tosi kovaa ollaan treenattu, se on ollut melkein Suomessa pelatessani fyysisesti kovin preseason takana. Kovaa ollaan treenattu, niin kuin kuuluukin. Tuntuu, että äijät ovat iskussa. Ollaan valmiita kauden alkuun, Penninkangas kertoo joukkueen kuulumisia podcastissa.

Lahdessa Penninkangas tultiin tuntemaan pelaajana, jonka voi laittaa lähes pelipaikalle kuin pelipaikalle. Penninkankaalle itselleenkin on välillä arvoitus mihin päävalmentaja hänet istuttaa.

- Tämä on ollut viimeiset vuodet trendi, että sitä ei tiedä kukaan. Ei itsekään. Siellä missä tarvitaan. Sanotaan näin. Minulla on ollut viime kaudet sellaista, että ei ole mikään pelipaikka ollut sementoitu. Se on jokapaikanhöylä, siellä ollaan, missä meikäläistä tarvitaan. Se on ihan mukavaa, sopii itselle, "Penni" heittää.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia