AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 6.3.2024

Veikkausliiga-podcast palaa - vieraana Roope Riski

Veikkausliiga-podcast palaa - vieraana Roope Riski

Roope Riski vaihtoi neljän HJK-vuoden jälkeen Ilvekseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan alkuun on tasan kuukausi aikaa ja samalla Veikkausliiga-podcast palaa eetteriin. Vuoden avausjakson vieraana kuullaan Ilvekseen siirtynyt Roope Riski.

Veikkausliiga-podcast jatkuu tänä vuonna Panu Markkasen osaavissa käsissä. Avausjakson vieraana kuullaan Roope Riskin mietteitä siirrostaan Ilvekseen, HJK-vuosista sekä hyökkääjän nykykuulumisista.

Riskin mukaan Ilvekseen vetivät uudet haasteet ja tamperelaisten kunnianhimoiset tavoitteet.

- Halusin neljän Klubi-vuoden jälkeen lähteä kokeilemaan jotain uutta. Ilveksessä oli tarjolla hyvä ja mielenkiintoinen projekti. Omassa mielessäni oli, että haluaisin sitoutua johonkin projektiin mukaan, joka olisi vähän suurempi kuin yhden kauden juttu. Se oli omissa toiveissani ja täältä sellainen löytyi, Riski kertoo.

Lähetyksessä kuullaan myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäen ajatuksia menneestä talvikaudesta ja Veikkausliigajoukkueiden tilanteista. Riskin ja muiden profiilipelaajien hankinnoilla Ilves on osoittanut olevansa tosissaan liikkeellä tällä kaudella.

- Olihan se selkeä signaali, HJK:lle, KuPS:lle, SJK:lle, näille niin sanotusti isoille Veikkausliigan seuroille. Ilves ilmoittautui siihen kisaan mukaan, että täällä on muuten Ilves, meillä on olosuhteet ihan kivat, tulkaa Tampereelle vähän katsomaan futista, Rajamäki heittää lähetyksessä.

Vuoden ensimmäisen Suplan Veikkausliiga-podcastin pariin pääset tästä.

Lisää uutisia