AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 7.3.2024

Liigacupin voitto siintää Roope Riskin silmissä – ”Haluamme menestyä joka kilpailussa”

Liigacupin voitto siintää Roope Riskin silmissä – ”Haluamme menestyä joka kilpailussa”

Ilves on edennyt Liigacupissa välieriin. (Kuva: Antero Lehtonen)

Ilves raivasi tiensä Liigacupin välieriin voittamalla B-lohkon kerättyään 10 pisteen saldon. Roope Riski haluaa heti päästä nostelemaan pokaalia.

Ilves selvitti Liigacupin alkulohkon mallikkaasti voittamalla B-lohkon saldonaan kolme voittoa, tasapeli ja tappio. Riski oli pääosin tyytyväinen joukkueen lohkovaiheen edesottamuksiin.

- Oli tosi hyvä startti Liigacupiin. Ensimmäisissä peleissä sekä pelasimme hyvin että saimme hyviä tuloksia niistä. Pari viimeistä matsia sitten menivät meiltä pelillisesti aika penkin alle, Riski arvioi joukkueensa Liigacupia Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ilves on uuden Tammelan stadionin myötä panostanut täksi kaudeksi ja Riski on yksi useista tämän talven profiilihankinnoista. Samalla Ilves lähtee kovin tavoittein kauteen ja Liigacup on ensimmäinen mahdollisuus.

- Haluamme menestyä joka kilpailussa johon osallistumme. Liigacup on yksi niistä ja tavoitteena on totta kai mennä loppuun asti. Nyt olemme päässeet välierävaiheeseen ja tämän viikon lauantaina on sitten Inter vastassa. Tavoitteena on totta kai voittaa se matsi ja edetä finaaliin. Sitten nostella pyttyä finaalin jälkeen, Riski heittää.

Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa kokonaan täältä. Lähetyksessä kuullaan myös asiantuntija Marko Rajamäen ajatuksia tulevan kauden lähtökohdista.

Ilves-FC Inter lauantaina kello 17.00 Tammelan Stadionilla.

Liigacupin välieriä ja finaalia voi kaikkien Liigacupin otteluiden tapaan seurana suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia