AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2024

Lasse Ikonen siirtyy TPS:n riveihin monivuotisella sopimuksella

Lasse Ikonen siirtyy TPS:n riveihin monivuotisella sopimuksella

Lasse Ikonen siirtyy TPS-paitaan.

Turun Palloseura saa uuden vahvistuksen joukkueeseensa, kun keskikenttäpelaaja Lasse Ikonen, 20, liittyy turkulaisten riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Ikonen saapuu Tepsiin Veikkausliigaseura AC Oulusta.

Yhdysvaltain Dallasissa syntynyt, mutta lapsuutensa pitkälti Oulussa viettänyt Ikonen on pelannut Veikkausliigassa yhdeksän ottelua AC Oulun joukkueessa. Miesten Ykkösessä hän debytoi jo 16-vuotiaana pelatessaan AC Oulussa. Ykkösen pelejä hänellä on vyöllään yhteensä 28 oululaisjoukkueen ja Gnistanin riveistä.

Ikonen oli joulukuussa kolmen viikon ajan mukana TPS:n testijaksolla. Testijakson laadukas arki treeneissä ja TPS:n uuden valmennustiiminsä johdolla käynnistämä uusi prosessi saivat Ikosen solmimaan kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa.

– Kun kuulin, että Miika Nuutinen tulee Tepsiin päävalmentajaksi ja täällä puhaltavat vahvasti uudet tuulet, niin se kuulosti tosi mielenkiintoiselta mahdollisuudelta. Testijaksolla minulle jäi tosi hyvä kuva meidän valmennustiimimme ammattitaidosta ja treenien laadusta, Ikonen sanoo TPS:n verkkosivuilla.

– Hain pelipaikkaa korkealta tasolta hyvästä ympäristöstä, ja uskon, että TPS tarjoaa minulle hyvän mahdollisuuden ottaa seuraava askel urallani. Monivuotinen sopimus merkitsee sitä, että kyseessä ei ole mikään satasen pikajuoksu, vaan pidempi prosessi. Tavoitteeni on kehittyä pelaajana hyvässä ympäristössä ja auttaa Tepsiä nousemaan Veikkausliigaan, Ikonen tuumaa.

Lisää uutisia