AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2023

AC Oulu uudistuu ensi kaudeksi - tukku lähtijöitä selvillä ja uusia sopimuksia tulossa

AC Oulu uudistuu ensi kaudeksi - tukku lähtijöitä selvillä ja uusia sopimuksia tulossa

"Rasse" ei jatka AC Oulussa enää kaudella 2024. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu uudistuu ensi kaudelle jonkin verran pelaajien sekä valmennuksen osalta.

Päättyneellä kaudella Laivastonsinisten riveissä pelanneista pelaajista AC Oulun jättävät Elias Collin, Yann Affi, Cristhian Valencia, Noah Pallas, Magnus Breitenmoser, Maximus Tainio, Luquinhas, Rony Huhtala, Rasmus Karjalainen, Juhani Pennanen, Riku Selander ja päättyneen kauden lainalla Gnistanissa pelannut Lasse Ikonen.

Päävalmentaja JP Savolainen ei myöskään jatka ensi kaudella AC Oulussa. JP saapui Ouluun viime kaudelle ja otti pääkäskijän vastuun kesken kauden yhdessä Rauno Ojasen kanssa. Performance Coach Janne Romon aika AC Oulussa päättyy myös tähän kauteen.

Ensi kauden sopimusuutisia on Oulusta tulossa lähiaikoina.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia