AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.52 // 25.12.2023

​Perparim Hetemajn ura jatkuu Gilla FC:n riveissä

​Perparim Hetemajn ura jatkuu Gilla FC:n riveissä

"Perpa" siirtyy Gillan riveihin. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomalaisen jalkapallon suuriin nimiin kuuluva Perparim Hetemaj ilmoitti syksyllä uransa päättyvän tähän kauteen, mutta kokonaan Hetemaj ei kenttiä jätä.

Hetemajn viimeiseksi otteluksi huipputasolla jäi HJK:n Konferenssiliigan lohkovaiheen päätöskierroksen kamppailu PAOK Salonikin vieraana joulukuun puolivälissä.

Ura kuitenkin jatkuu, tosin useamman sarjaportaan verran alempana. "Perpa" liittyy alkavaksi kaudeksi Vitoseen nousseen Gilla FC:n riveihin ja pysyy myös valokeilassa, sillä Gilla on sarjatasoonsa nähden erittäin seurattu seura.

– Olen erittäin kiitollinen, että pääsen mukaan Gillan joukkueeseen. Olen seurannut joukkueen toimintaa ja pelejä jo ennen tätä siirtoa. Joukkueessa on paljon tuttuja jo entuudestaan, niin ei tarvitse liikaa jännittää ensimmäisiä treenejä, Hetemaj kommentoi tiedotteessa.

Gilla FC on tehnyt yhteistyötä myös Hetemajn päättyneen kauden seuran HJK:n kanssa. Lisäksi Gilla oli vahvasti mukana hyväntekeväisyysmielessä Veikkausliigan Unelmien Kierroksella syyskuun 2023 alussa.

Lähde: Länsiväylä
Lisää uutisia