AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 31.8.2023

​Veikkausliiga ja Gilla FC tempaisevat Unelmien kierroksella

​Veikkausliiga ja Gilla FC tempaisevat Unelmien kierroksella

Tulevana sunnuntaina 3. syyskuuta järjestettävän Veikkausliigan hyväntekeväisyyskierroksen panokset kasvavat samaa vauhtia kuin kutkuttavan jännittävä Veikkausliigan sarjataulukko.

"On mahtava saada yhteistyö käyntiin Suomen seuratuimman jalkapalloseuran kanssa"

Unelmien kierros -niminen hyväntekeväisyyskierros on Veikkausliigan ja SOS-lapsikylän käsialaa, mutta nyt unelmien tavoittelijoiden joukkoon lisätään suurella ilolla myös Suomen seuratuin jalkapalloseura, Gilla FC.

GILLA FC on tuore jalkapalloseura, joka on lähtenyt mullistamaan perinteistä jalkapalloilua. Vuonna 2022 perustettu seura on kerännyt joukkueeseensa eri alojen ammattilaisia, jotka jakavat intohimon jalkapalloa kohtaan. GILLA FC on saavuttanut uskomattoman suosion lyhyessä ajassa ja on nyt Suomen seuratuin jalkapalloseura.

– On mahtava saada yhteistyö käyntiin Suomen seuratuimman jalkapalloseuran kanssa. Gilla FC on itsessään upea ilmiö ja heidän mukaantulonsa Unelmien kierrokselle yhteistä hyvää ja suomalaisen jalkapalloilun ilosanomaa levittämään tuo sunnuntaille komean nosteen, iloitsee Veikkausliigan konseptimanageri Jukka Illikainen.

– On hienoa olla mukana rakentamassa uuden sukupolven jalkapallokulttuuria yhdessä Veikkausliigan ja SOS-Lapsikylien kanssa. Toivottavasti näemme mahdollisimman paljon nuoria jalkapallofaneja sunnuntaina Töölössä sekä Gilla FC:n, että HJK:n kotiotteluissa, kommentoi Gilla FC:n perustajiin kuuluva Roope Rannisto.

Yhtenä Veikkausliigan ja Gilla FC:n yhteistyön elementeistä näkyvyys toteutuu Veikkausliigan tv-kumppanin Ruudun avustuksella. Ruutu+ näyttää Unelmien kierroksen virallisen etko-ottelun suorana lähetyksenä sunnuntaina klo 14, jolloin Gilla FC saa vastaansa Kutosen ottelussa Geishan Pallon.

– Kotimainen jalkapallokausi on ollut positiivisia uutisia täynnä. Veikkausliigan katsojaluvut ovat nousseet viime kaudesta niin paikan päällä kuin Ruudussakin. Lisäksi Gilla FC on tuonut raikasta näkökulmaa kotimaiseen jalkapallokenttään. Onkin hienoa päästä yhdistämään hyvän asian yhteyteen Veikkausliiga ja Suomen seuratuin jalkapalloseura, kertoo Nelonen Median urheilupäällikkö Tuomas Saarela.

Gilla FC osallistuu myös SOS-lapsikylän keräykseen sunnuntain kierroksen osalta ja haastaa yhdessä Veikkausliigan kanssa kaikki seurat sekä jalkapallon ja urheilun ystävät mukaan keräykseen.

– Unelmien Kierros sopii Gilla FC:n arvoihin täydellisesti, toivottavasti voimme yhdessä tätä kautta mahdollistaa jalkapalloharrastuksen mahdollisimman monelle nuorelle, iloitsee puolestaan Gilla FC:n taustavaikuttaja Jason Nikkinen.

Unelmien kierroksen aikana kannustetaan kaikkia katsomoihin tukemaan omaa joukkuettaan ja osallistumaan keräykseen, jonka tuotoilla tuetaan heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista. Jokaisella on mahdollisuus osallistua keräykseen osoitteessa www.unelmienkierros.fi. Tämän lisäksi tukea voi lahjoittaa MobilePaylla numeroon 40331 sekä tekstiviestillä SOS numeroon 16155.

Lisää uutisia