AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 18.11.2023

AC Oulu vahvisti valmennustiimiään - Luke Robertson uudeksi performance coachiksi

AC Oulu vahvisti valmennustiimiään - Luke Robertson uudeksi performance coachiksi

Kuva: Iitu Lehtonen

AC Oulu ja Luke Robertson ovat solmineet ensi kaudesta valmentajasopimuksen, jossa on yhden kauden seuraoptio.

AC Oulun uusi performance coach on englantilainen Luke Robertson, joka saapuu Laivastonsinisiin Ruotsin Superettanissa pelaavasta AFC Eskilstunasta. Robertson on työskennellyt kolme edellistä kautta Eskilstunassa samassa roolissa kuin mitä hän tulee AC Oulussa tekemään.

- Kävin keskustelun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkisen ja valmennustiimin kanssa, minkä jälkeen olin heti innoissani mahdollisuudesta ja valmis ottamaan AC Oulun tarjoaman haasteen vasteen. Haluan päästä auttamaan pelaajia suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Kun he pelaavat parhaimmillaan, voimme tavoitella paikkaa eurokentille.

- Tämä on minulle seuraava askel uralla. Tämä tuntui täydelliseltä siirrolta. Olen keskustellut jokaisen pelaajan kanssa. Meillä alkaakin olla selkeä visio ja tavoitteet ensi kaudelle heidän kanssaan, Robertson kertoo.

26-vuotias Robertson on nuoresta iästä huolimatta töiden lisäksi ehtinyt mm. suorittaa Sports Therapistin tutkinnon yliopistossa Englannissa Buckinghamshire New Universityssä.

- Luke on erittäin ahkera, työteliäs ja pelaajien terveydestä sekä suorituskyvyn parantamisesta kiinnostunut kaveri. Olen erittäin iloinen, että saadaan Luken tyylinen kivenkova ammattilainen meidän seuraan tuomaan osaamisensa.

- Prioriteettina hänellä on edustusjoukkue, mutta hän auttaa pienellä panoksella myös reservijoukkueen ja U17-joukkueen valmennustiimejä pelaajien suorituskyvyn parantamiseen liittyvissä asioissa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen taustoittaa.

Lisää uutisia