AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 17.11.2023

​IFK Mariehamnin päävalmentajan pesti kiinnostaa – "Viitisen hakijaa jatkoon"

​IFK Mariehamnin päävalmentajan pesti kiinnostaa – "Viitisen hakijaa jatkoon"

Kuva: IFK Mariehamn

IFK Mariehamn haki uutta päävalmentajaa avoimella haulla ja tehtävästä kiinnostuneita ilmoittautui määräaikaan mennessä kolmisenkymmentä.

IFK Mariehamn on suorittanut nyt ensimmäisen karsinnan hakijoiden joukosta ja etenee sen jälkeen muutaman hakijan kanssa haastatteluihin.

- Viitisen hakijan kanssa etenemme. Muutamia kysymysmerkkejä pitää vielä selvittää ja sen takia en voi ihan täsmällistä määrää kertoa, IFK Mariehamnin toimitusjohtajan tehtävissä aloittava Jimmy Wargh kertoo Ålandstidningenille.

- Ajatuksena on, että nyt minä ja ainakin yksi hallituksen jäsen jatkamme haastatteluilla. Toiveena on, että saamme ne hoidettua seuraavien 7-10 päivän aikana.

Hakijoista suurin osa oli kauempaa ulkomailta, mutta Warghin mukaan useampia myös Ruotsista ja Suomesta. Tarkemmin hän ei lähde kuitenkaan hakijajakaumaa avaamaan. Päävalmentajanimitys halutaan seurassa hoitaa huolella, mutta toisaalta liian pitkään ei myöskään haluta ratkaisua venyttää.

- Mitä nopeammin meillä on päävalmentaja, sen parempi totta kai. Toivomme, että valittava henkilö voisi olla tehtävässään viimeistään 1. tammikuuta, kun pre-season toden teolla käynnistyy – mieluummin toki jo aiemmin, jos mahdollista.

Syksyn Grönvittin päävalmentajan tehtävää hoitanut Wargh painottaa keskittyvänsä nyt ehdottomasti täysin seuran johtamiseen.

- Aloitamme harjoittelun jo joulukuussa ja nyt meillä ei ole sen enempää päävalmentajaa kuin kakkosvalmentajaakaan. Sen verran voin sanoa, että se en ole minä joka on siellä vetämässä harjoituksia, Wargh avaa.

- Miten tämä ratkaistaan, se nähdään sitten. Valmentajahaun kannalta se ei kuitenkaan ole kohtalonkysymys. Tärkeämpää on, että löydämme oikean henkilön kuin se, että kiirehdimme päätöksen kanssa.

Lähde: Ålandstidningen
Lisää uutisia