AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 11.11.2023

Ilveksen uusi "1931"-mallisto myyntiin - osa tuotoista hyvään tarkoitukseen

Ilveksen uusi "1931"-mallisto myyntiin - osa tuotoista hyvään tarkoitukseen

Ilves palaa kotiin ja juhlistaa paluuta "1931"-mallistolla. (Kuva: Juha Tamminen)

Uudet Ilveksen ja Tammelan stadionin "1931" -pipot mahdollistavat lasten ja nuorten liikuntaa sekä syntyvät paikallisella Nevil Oy:n ammattitaidolla.

Ilves ja Tammelan stadion ovat molemmat syntyneet vuonna 1931. Uusilla "1931" -pipoilla ja kaulahuiveilla kunnioitetaan tätä historiaa sekä kohta jatkuvaa yhteistä tulevaisuutta. Tuotteilla mahdollistetaan myös lasten ja nuorten liikuntaa stadionilla, sillä jokaisesta myydystä kaulahuivista tai piposta kohdennetaan 5 euroa lasten maksuttomien ja ohjattujen kenttävuorojen mahdollistamiseksi uudessa Tammelassa.

Tuotteet syntyvät myös paikallisella ammattitaidolla. Pipot ja kaulahuivit toteuttaa kotimaisista laadukkaista neuletuotteistaan tunnettu Nevil Oy, joka on toiminut yli 60 vuoden ajan vain muutaman sadan metrin päässä stadionista. Kaikilla Nevil Oy:n tuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkki ja kyseessä on 100% suomalainen perheyritys. Tuotteissa käytetyllä langalla on myös kansainvälisesti tunnettu ja maailman johtava terveysmerkintä, OEKO-TEX®100 -sertifikaatti. Se tarkoittaa, etteivät tuotteet sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja tai väriaineita.

Pipot ivat jo myynnissä ja kaulaliinat tulevat myyntiin 15.11. Tuotteet myynnissä Ilveksen verkkokaupassa.

Lisää uutisia