AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 22.10.2023

Honka-kippari Henri Aallon katseet jo keskiviikossa - "Kiehtovaa lähteä pelaamaan ura katkolla"

Honka-kippari Henri Aallon katseet jo keskiviikossa - "Kiehtovaa lähteä pelaamaan ura katkolla"

"Henkalla" on edessä uran viimeiset taistot. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka kaatoi lauantaina FC Interin kotonaan ja otti näin kotiedun Eurolopputurnauksen avauskierrokselle.

Honka ja Inter kohtaavat uudelleen heti keskiviikkona Tapiolan urheilupuistossa, kun pelataan eurolopputurnauksen avauskierros. Ottelun voittaja kohtaa voittajan ottelusta SJK - AC Oulu.

– Monella tapaa tärkeä voitto. Tarvitsimme onnistunutta peliä ja myönteistä tulosta. Ottelu ei ollut kliinisin, mutta hyökkäsimme useita kertoja hienosti, loimme kiitettävästi uhkaa ja rikkonaisesta sekä Veikkausliigaan poikkeavankin kuumatunteisesta toisesta jaksosta huolimatta säilytimme keskittymisemme ja pidimme maalimme puhtaana, Honka-kapteeni Henri Aalto totesi ottelun jälkeen.

Aalto päättää peliuransa tämän kauden jälkeen. Vaikka kausi ei vielä ole ohi, muistettiin Aaltoa hienosta urasta ottelussa.

– Olin kutsunut lukuisia läheisiäni katsomoon, joten halusin onnistua heidän edessään. Muutoin oloni oli suhteellisen neutraali, sillä pelit jatkuvat vielä, eikä haikeus tai vastaava vain vielä saanut tilaa sisälläni, vaikka mitään tunteita en sinänsä kieltänytkään. Olen onnellinen ja helpottunut onnistuneesta esityksestä ja tapahtumasta, ja mahdollisuudesta jättää pelaajana kunnolliset jäähyväiset kotiyleisölle ja läheisilleni. Tämä ilta tulee säilymään mielessäni, mutta ajatukset on silti helppo jo kanavoida keskiviikkoon.

- Sinänsä kiehtova lähteä pelaamaan ensi viikkoa ura katkolla!

Lisää uutisia