AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2023

"Ansaittu voitto kovaa vastustajaa vastaan" - SJK-voitto jatkoi Hongan hyvää putkea

"Ansaittu voitto kovaa vastustajaa vastaan" - SJK-voitto jatkoi Hongan hyvää putkea

Honka haki isot pisteet Seinäjoelta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

Honka matkasi Veikkausliigan Mestaruussarjan avausotteluunsa Seinäjoelle ja haki mukaansa kolme pistettä lukemin 1-2.

Keltamustille voiton toi erityisesti vahva avausjakso, jolla syntyivät myös joukkueen molemmat osumat. Kumpikin maali merkittiin Johannes Wurtzin nimiin.

– Olen erittäin ylpeä joukkuesuorituksestamme tänään. Olimme hyvin aktiivisia, aggressiivisia ja aina yhdessä. Siksi saimme luotua monia paikkoja. Toinen maali oli tulosta täydellisesti korkeasta prässistä. Kaiken kaikkiaan tämä oli ansaittu voitto kovaa vastustajaa vastaan, Johannes Wurtz kommentoi ottelun jälkeen.

– Olen totta kai todella iloinen maaleistani, mutta vielä iloisempi voitosta ja siitä, kuinka olemme kehittyneet viime viikkoina. Nyt meidän täytyy jatkaa sitä. Iso kiitos myös kannattajillemme tuesta. He tekivät pitkän reissun ja arvostamme sitä, Wurtz kiitti.

Ottelussa nähtiin myös kaksi ilahduttavaa paluuta Veikkausliigakentille, kun loukkaantumisten kanssa kamppailleet Kevin Jansen ja Henri Aalto tulivat vaihdosta kentälle. Jansenille Veikkausliigaottelu oli ensimmäinen sitten kesäkuun, Aalto pelasi Veikkausliigaa viimeksi toukokuussa.

Honka nousi voitolla jaetulle kolmannelle sijalle, tasoihin juuri SJK:n kanssa, mutta paremmalla maalierolla. Kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina pelaava VPS on kaksi pistettä kaksikkoa perässä, joten tilanne voi toki muuttua jo huomenna. Erittäin tasaista mitalikamppailu kuitenkin on.

Lisää uutisia