AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2023

VPS valmiina haastamaan KuPS:n - "Odottava meininki ja latautunut fiilis"

VPS valmiina haastamaan KuPS:n - "Odottava meininki ja latautunut fiilis"

VPS hakee jatkoa voittoputkelleen sunnuntaina Kuopiossa. (Kuva: Apollo Photo)

VPS aloittaa taipaleensa Veikkausliigan mestaruussarjassa, kun Raita matkustaa sunnuntaina Kuopion Väre Areenalle KuPSin vieraaksi.

Runkosarjan ilmiömäisellä voittoputkella viimeistellyt VPS ilmoittautuu mestaruussarjan mitalitaisteluun altavastaajana, joka pyrkii saavuttamaan suuria asioita kauden viimeisten otteluiden myötä.

VPS viimeisteli runkosarjan voittoisana, kun IFK Mariehamn kaatui vaasalaisille Ahvenanmaalla lukemin 1-2. Ottelun myötä VPS myös venytti voittoputkeaan jo kymmenen ottelun mittaiseksi, ja Raita eteneekin kohti mestaruussarjan avausta edelleen Veikkausliigan kuumimpana joukkueena. VPS on pelannut heinäkuun sekä elokuun voittamattomana, ja Veikkausliigan voittoputkiennätykseen olisi vielä kolme voittoa matkaa.

Vastikään kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorela iloitsee jatkostaan Raidassa. Nuorelan mukaan joukkueen viimeiset kaksi viikkoa on mennyt palautuessa kolhuista, sekä aktiivisen harjoittelun merkeissä.

- Hyvä fiilis jatkosopimuksesta. Kiva jatkaa hommia seurassa, jossa työympäristö on ollut hyvä. On myös hienoa, että seuraavat kaksi vuotta saamme kehittämää toimintaamme.

- Meillä on ollut kaksi viikkoa välissä viime pelistämme. Ensimmäinen viikko meni pitkälti palautumiseen pienistä kolhuista ja rasituksesta, ja tämä viikko on ollut meille harjoitusten suhteen täysi viikko. Olemme vetäneet viisi treenipäivää, ja valmistautuneet peliin hyvin. Jengissämme on odottava meininki ja latautunut fiilis. Meillä on iso viikko edessämme, Nuorela tuumaa.

Lisäporkkanaa VPS:lle tuo vielä se, että SJK:n lauantain tappion myötä voitto sunnuntaina nostaisi vaasalaiset sarjataulukon kolmoseksi. Toisaalta kaikki muut tulokset jättäisivät Vepsun tässä kohdin viidennelle sijalle.

KuPS - VPS Väre Areenalla sunnuntaina 17.9. kello 16.00. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja suora lähetys alkaa studio-osuudella jo kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia