AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 5.9.2023

Dario Naamo jatkaa Hongassa - 18-vuotias puolustaja noussut jo nyt isoon rooliin

Dario Naamo jatkaa Hongassa - 18-vuotias puolustaja noussut jo nyt isoon rooliin

Dario Naamo on lyönyt läpi Veikkausliigassa tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka ja Dario Naamo ovat uusineet aiemman pitkän sopimuksensa.

Jo viime kaudella Veikkausliigadebyyttinsä tehnyt 18-vuotias laitapuolustaja on noussut kuluvalla kaudella suureen rooliin ja pelannut kuudessatoista Veikkausliigaottelussa, joista kymmenessä avauskokoonpanossa. Lisäksi hän on pelannut kaikissa Hongan neljässä Suomen Cupin ottelussa, sekä kahdessa Liigacupin pelissä. Honkaan KäPasta kaudelle 2018 siirtynyt Naamo kuulu myös ikäluokkansa maajoukkuepelaajiin.

– Olen hyvällä mielellä sopimuksesta ja jatkosta Hongan kanssa. Vuodet täällä ovat olleet todella hyviä, mutta myös toki haastavia. Haasteiden kautta olen oppinut kuitenkin paljon enemmän ja olen käyttänyt ne hyväkseni eri tavoilla. Unelmani on ollut aina pienestä saakka päästä ulkomaille koviin seuroihin, ja toki se olisi aina hienoa mitä nopeammin sinne pääsisi. Täytyy toki myös olla varovainen ja tehdä se oikea päätös, missä kehittyy yhä pelaajana, Naamo kommentoi.

Hongassa ollaan tyytyväisiä Naamon kehitykseen ja uskotaan vahvasti vielä parempaa olevan luvassa jatkossa.

– Darion kehitys on jatkunut nousujohteisesti ja peliminuutit ovat lisääntyneet tasaisesti kauden aikana. Viime julkaisusta kehityskohteet koskien puolustamista ovat menneet eteenpäin ja uskon myös, että kun hyökkäämisen vahvuudet tulevat enemmän esille niin kentällä nähdään vieläkin parempi Dario.

- Uskon, että olemme molemmat todella tyytyväisiä jatkosopimukseen, niin kuin myös kaikki Hongan kannattajat! Työ jatkuu ja kohti loppukautta, sanailee Hongan urheilutoimenjohtaja Petri Vuorinen.

Lisää uutisia