AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2023

​Suosikkiselostaja hekumoi HJK-KuPS:aa: "Kiimainen ottelu"

​Suosikkiselostaja hekumoi HJK-KuPS:aa: "Kiimainen ottelu"

Jatkuuko "Token" ja HJK:n voittoputki? (Kuva: Juha Tamminen)

Bolt-areenan piippuhyllyn selostamosta löytyy sunnuntaina klo 16.00 Velja Engström, joka ei meinaa pysyä housuissaan HJK-KuPS-ottelun alla.

Engström ennakoi huikeaa sunnuntaita.

- Aivan mahtava päätöskierros luvassa. Runkosarjan voitto tuo kotiedun mestaruussarjan viimeiseen otteluun, ja mikäli HJK voittaisi sunnuntaina, sillä olisi turvanaan myös neljän pisteen kaula. Tämä tarkoittaa sitä, ettei KuPS saisi tätä missään nimessä hävitä.

Engströmin mukaan HJK ei ole säkenöinyt, mutta tehnyt sen, mitä pitää.

- Edelleenkään HJK ei vakuuta, mutta Toni Korkeakunnaksen aikana HJK on voittanut kaikki Veikkausliigapelinsä. Peli on kehittynyt, eikä ole yhtä passiivista kuin aikaisemmin, Engström analysoi.

Engström laskee KuPS:n eduksi sen, että joukkue saa valmistautua sunnuntaihin ilman ylimääräisiä kiireitä.

- Kuopiolaisten suoritusvarmuus on hyvällä tasolla. Se, että HJK on joutunut koko ajan pelaamaan ison panoksen pelejä, tulee näkymään varmasti jossain vaiheessa.

Selostaja toivoo räiskyvää ja korkeatasoista ottelua sunnuntaille, mutta antaa myös realismille tilaa.

- Kun tässä on nyt hehkuttanut oikein urakalla tulevaa matsia, niin eiköhän tämä pääty sopuisaan 1-1-tasapeliin, Velja Engström naurahtaa lopuksi.

HJK - KuPS sunnuntaina studion kera kello 15.15 alkaen Ruutu+:ssa. Studiota isännöi Lassi Hurskainen, asiantuntijoina Pekka Lagerblom ja Mika Hilander. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia