AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2023

​"Tasainen ottelu ja toinen samanlainen edessä" – Honka-luotsi Vasara tyytyväinen taisteluilmeeseen

​"Tasainen ottelu ja toinen samanlainen edessä" – Honka-luotsi Vasara tyytyväinen taisteluilmeeseen

"Vesku" antoi tunnustusta myös IFK Mariehamnille. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka puristi perjantai-iltana pisteet matkaansa Maarianhaminasta niukalla 1-0-voitolla.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara oli tyytyväinen toiseen perättäiseen 1-0-voittoon, mutta totesi samalla, että pisteet eivät sarjapaikastaan taistelevalta IFK Mariehamnilta irronneet ilmaiseksi.

- Aika tasainen ottelu, kuten odotettiinkin. Molemmat joukkueet tekivät hyvin töitä. Ei tämä ollut meiltä ehkä paras ottelu, mutta IFK pelasi myös hyvin, Vasara sanoi ottelun jälkeen.

- Meillä oli muutama paikka tehdä toinenkin maali ylivoimalla, mutta IFK:llakin oli paikkansa pilkkua myöten. Oli vahvaa ottaa täältä kolme pistettä. Siihen olen tyytyväinen – ja joukkueen taisteluun.

Joukkueet kohtaavat toistamiseen jo tulevana keskiviikkona Suomen Cupin välierässä ja silloin näyttämönä on Tapiolan Urheilupuisto.

- Tulee varmasti samanlainen ottelu ja hyvä taistelu. Toivottavasti teemme ainakin yhden maalin ja pidämme nollan, mutta se nähdään sitten, "Vesku" kuittasi.

- Veikkausliiga on tasainen sarja ja otteluissa voi tapahtua asioita, kuten IFK:n punainen nyt ja jossain muussa ottelussa sitten taas tapahtuu jotain muuta. Pitää vain olla valmiina taistelemaan taas keskiviikkona. Nyt vähän lepäämme ja tähtäämme siihen, että olemme silloin valmiina.

Lisää uutisia