AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 19.8.2023

"Oli haastava ottelu" - Hongan vakiokasvoihin noussut Dario Naamo iloitsi voitosta

"Oli haastava ottelu" - Hongan vakiokasvoihin noussut Dario Naamo iloitsi voitosta

Dario Naamon rooli Hongassa on kasvanut kauden edetessä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkasi Ahvenanmaalle kamppailemaan tärkeistä sarjapisteistä IFK Mariehamnia vastaan ja onnistui tavoitteissaan 1-0-voiton myötä.

Ottelu tarjosi jännitystä ja draamaa molemmissa päissä, mutta lopulta keltamustat pääsivät juhlimaan voittoa Michael Lópezin avausjakson maalin turvin.

Hongalle merkittiin näin toinen peräkkäinen 1-0 voitto. Sarjataulukossa joukkue jatkaa kuudennella sijalla.

– Oli haastava ottelu, vaikka loimmekin hyvin ja paljon maalintekopaikkoja ja vastustaja pelasi vajaalla. Saimme kuitenkin pisteet, olimme kurinalaisia ja puolustimme hyvin yhdessä. Voisimme varmistaa johtoasemamme paremmin kun meillä on kentällä yksi mies enemmän, täyden ysikymppisen oikeana laitapuolustajana urakoinut Hongan Dario Naamo totesi.

Ottelu oli Naamolle viidestoista Veikkausliigassa ja neljästoista tällä kaudella. Avauskokoonpanossa hän on ollut liigassa kahdeksasti. Debyytti pääsarjatasolla tuli muutaman minuutin mittaisena jo viime sesongilla, mutta tänä vuonna 18-vuotias puolustaja on noussut Hongan vakionimien joukkoon.

– Ensimmäinen liigakausi on ollut hieman vaikea varsinkin alussa, nyt se on parantunut ja olen saanut omaa peliä paremmaksi niin yksilönä kuin joukkueen kanssa. Vastuu on ollut aikalailla sellaista, mitä tälle kaudelle halusinkin. Tuntuu totta kai makealta saada näin paljon vastuuta nuorena, hän toteaa.

Lisää uutisia