AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 14.8.2023

"Ansaitsimme voiton kovalla työllä" - Täysi pistepotti maistui Hongalle

"Ansaitsimme voiton kovalla työllä" - Täysi pistepotti maistui Hongalle

Honka juhlii voittomaalia sunnuntaina. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Honka otti sunnuntaina taistelussa Mestaruussarjapaikasta erittäin tärkeän voiton FC Interistä.

Honka osui avausjaksolla kertaalleen ja se riitti. Toisen jakson alussa vajaamiehiseksi joutunut Inter yritti lujasti loppuun saakka, mutta Honka piti pintansa.

– Teimme hyvin töitä joukkueena ja ansaitsimme voiton kovalla työllä. Voisimme naulata pelin aiemmin jos pystyisimme olemaan varmempia viimeisellä kolmanneksella, mutta tärkeintä oli, että pelasimme hyvän ja yhtenäisen joukkuesuorituksen, Hongan toppari Florian Baak kommentoi.

Ysikymppinen oli Baakille toinen tämän kauden Veikkausliigassa. Lisäksi liigaminuutteja on tullut vaihdosta ja Suomen Cupista tilillä on kolme täyttä ottelua.

– On todella tärkeää minulle saada vastuuta. Minun täytyy löytää hyvä rytmi, jotta saan tuotua kaikki vahvuuteni kentälle. Haluan voittaa ja tehdä osuuteni sen eteen, mieluiten tottakai yhdeksänkymmenen minuutin ajan kentällä, hän totesi.

Illan voittomaalin viimeistellyt, toista otteluaan Hongassa pelannut Johannes Wurtz oli myös tyytyväinen ottelun jälkeen.

– Tuntuu todella hyvältä, olen iloinen. Valitettavasti en pystynyt pelaamaan kuin avausjakson. Oli hienoa pelata ensimmäinen kotiottelu uudessa joukkueessa. Olen onnellinen siitä, että sain tehtyä maalin ja pystyin auttamaan siten joukkuetta, hän sanaili.

Wurtz on ollut mukana Hongan vahvuudessa nyt noin kaksi ja puoli viikkoa. Debyytti tuli maanantaina vaihdosta vierasottelussa Lahdessa, tänään ensimmäinen avauskokoonpanopaikka.

– Minulle on ollut todella helppoa tuntea itseni kotoisaksi joukkueessa. Kaikki ovat olleet hyvin avoimia ja ystävällisiä. Haluan kiittää joukkuekavereitani, seuraa ja kannattajia siitä, että saan pelata täällä. Toivon, että tämä oli hyvä alku loppukauteen ja tulevaan.

Lisää uutisia