AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2023

Haka luottavaisena tärkeään otteluun - "Ehdottomasti voitto on ainoa mikä kelpaa!"

Haka luottavaisena tärkeään otteluun - "Ehdottomasti voitto on ainoa mikä kelpaa!"

"Teme" uskoo positiivisen trendin jatkuvan. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka isännöi todella tärkeässä kamppailussa perjantaina IFK Mariehamnia, mutta lähtee kamppailuun luottavaisena.

Mikäli valkopaitojen kehitys jatkuu viimeisten parin viikon kaltaisena, on IFK Mariehamnille luvassa hikinen ilta perjantaina. Varsinkin, jos kotijoukkueen viimeistely on kunnossa, niin saarelaisilla on odotettavissa jälleen raskas kotimatka.

– Jos Ilves -peliä miettii, niin minun mielestä me oltiin parempi joukkue 75 minuuttia. Siinä oli niin paljon niitä ylivoimahyökkäyksiä, että se olisi ehdottomasti pitänyt tappaa se peli, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio kertasi edellisen ottelun kulkua.

Parantamistakin Hakan otteissa Tainion mukaan toki edelleen on.

– Jos miettii Lahti- ja Ilves -pelejä, niin vielä meille tehdään liian helppoja maaleja, niistä meidän pitää päästä yksinkertaisesti pois. Mutta paljon hyvää, hyökkäyspeli näytti erittäin mallikkaalta ajoittain molemmissa peleissä. Päästiin vastustajan boksiin antamaan sitä viimeistä syöttöä lukemattomia kertoja. Se vielä kohdilleen ja ajoitukset kohdilleen, niin hyvä tulee.

– Kyllä mä uskon, että me saadaan jatkumoa tälle meidän hyvälle kehityskaarelle. Puolustuspeli paranee ja hyökkäyspelissä saadaan niitä viimeisiä ratkaisuja vielä paremmin kohdilleen. Ehdottomasti voitto on ainoa mikä kelpaa!

FC Haka - IFK Mariehamn Tehtaan kentällä perjantaina 11.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia