AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 11.8.2023

FC Hakan Mastokangas haluaa näpäyttää tuttuja – ”Tapahtumarikas peli tiedossa”

FC Hakan Mastokangas haluaa näpäyttää tuttuja – ”Tapahtumarikas peli tiedossa”

Elias Mastokangas on pelannut myös IFK Mariehamnissa. (Kuva: Kati Ojala)

FC Haka kohtaa todellisessa "kuuden pisteen" ottelussa IFK Mariehamnin perjantaina. Elias Mastokangas odottaa viihdyttävää iltapuhdetta Tehtaan kentällä.

Veikkausliigan alemmalla puoliskolla on äärimmäisen tasainen tilanne, sillä viisi viimeistä joukkuetta mahtuu neljän pisteen sisään. Voitolla Hakalla olisi mahdollisuus parannella asemiaan huomattavasti, kun taas tappiolla IFK Mariehamn nousee Hakan ohi.

Haka on ainoa Veikkausliigajoukkue, joka ei ole kotikentällään vielä tällä kaudella hävinnyt ja Mastokangas haluaa pitää tilin puhtaana myös perjantain jälkeen.

- Molemmat taistelevat sarjassa samoista pisteistä, joten tiukka peli on varmasti tulossa. Meillä on hyvä voitto alla Ilveksestä ja meidän täytyy lähteä otteluun samalla ilmeellä kuin Tampereella. Nolla omissa, niin uskon meidän pystyvän voittamaan, Mastokangas arvioi ottelun ennakkoasetelmia Hakan verkkosivuilla.

Hakan kotiotteluissa on nähty tällä kaudella ennätyksellisen paljon yleisöä, sillä yleisökeskiarvo on tämän kauden osalta yli 2600. Mastokankaan mukaan myös perjantaina kannattaa saapua Tehtikselle sankoin joukoin.

- Jos yleisö löytää katsomoon samalla tavalla kuin aiemmin tällä kaudella, niin siitä on meille iso etu. Varmasti on taas tapahtumarikas peli tiedossa.

IFK Mariehamn on Mastokankaalle tuttu joukkue, sillä hän pelasi saarella kauden 2021. Mitään ylimääräisiä näyttöhaluja entisen seuran suuntaan ei kuitenkaan ole.

- En ajattele sillä tavalla, vaan kolme pistettä on se tärkein asia. Onhan siellä tuttuja pelaajia ja valmentaja, ja olisi kiva päästä näpäyttämään, mutta voitto on tärkein asia.

FC Haka - IFK Mariehamn Tehtaan kentällä perjantaina 11.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia