AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 4.8.2023

Ilveksen Haarala odottaa derbyä – ”Toivottavasti tulee yleisöä paljon”

Ilveksen Haarala odottaa derbyä – ”Toivottavasti tulee yleisöä paljon”

Santeri Haarala odottaa jo illan derbyä. (Kuva: Juha Tamminen)

Viikonvaihteen Veikkausliigapelit pyörähtävät käyntiin perjantaina Pirkanmaan paikallisottelulla, kun Ilves saa Ratinaan vieraakseen FC Hakan. Ilveksen Santeri Haarala odottaa kiihkeää kohtaamista.

Joukkueet päätyivät kauden ensimmäisessä derbyssä pistejakoon Tehtaan kentällä ja Haarala odottaa jo pääsemistä irti Ratinassa.

- Kyllä minä ainakin venaan tosi paljon. Tänä vuonna oli Valkeakoskella se eka peli, mutta en ole tainnut muuten pelata derbyissä. Vielä päästään Ratinaan vetämään, ja molemmille jengeille tämä on aika iso peli tai isot pisteet olisi jaossa. Kyllä tässä jo perjantaita venaa. On hienoa, toivottavasti tulee yleisöä paljon ja saadaan kunnon meininki sinne Ratinaan. On siistiä, Haarala hekumoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Haka on pitänyt Pirkanmaan herruuden viittaa yllään viime kaudesta lähtien ja nyt Ilveksellä olisi mahdollisuus napata titteli itselleen. Haarala myöntää herruuden kiinnostavan.

- Kyllä se on minulle Ilves-kasvattina tärkeää, että me olemme se Pirkanmaan suurin jengi. Siinä on sellainen ekstrabuusti vielä.

Paikallisherruuden lisäksi ottelussa on kovat panokset myös pisteiden muodossa. Molemmilla joukkueilla on pitkä kuiva putki voittojen suhteen, joten kolme pistettä helpottaisi molempia sarjataulukossa huomattavasti.

- Se on ihan totta, mutta minä haluan ajatella sen ehkä sillain, että ei ole varaa hävitä, mutta on mahdollisuus voittaa. Tai päästä ylemmäksi, se on ehkä parempi ajatustapa minulle.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Ilves - FC Haka Ratinan Stadionilla perjantaina 4.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. Ottelu on Ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa jo kello 17.15 studio-osuudella.

Lisää uutisia