AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2023

Haarala katsoo positiivisena vaikeuksista huolimatta – ”Olemme pelanneet ihan hyvin”

Haarala katsoo positiivisena vaikeuksista huolimatta – ”Olemme pelanneet ihan hyvin”

Santeri Haarala katsoo luottavaisena eteenpäin vaikeasta vaiheesta huolimatta. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves on yhdeksän ottelun pituisessa voitottomassa putkessa. Santeri Haarala myöntää Suplan Veikkausliiga-podcastissa tilanteen olevan joukkueelle vaikea tällä hetkellä.

Ilves pääsi tuulettamaan voiton kunniaksi edellisen kerran toukokuun lopulla. Samalla Mestaruussarjan paikka on karannut kuuden pisteen päähän.

- Valehtelisin, jos väittäisin, että meillä on tosi hyvä meininki. Tämä on tulosurheilua ja me emme ole saaneet niitä tuloksia tällä hetkellä, mutta ei meillä kuitenkaan sellainen fiilis ole jengissä, että meillä ei ole tsäänssiä saada tuloksia. Tiedämme olevamme hyvä jengi ja meillä on periaatteessa mahkut voittaa mikä vain joukkue tässä liigassa. Se edellyttää sitä, että me ekstra enemmän treeneissä annamme kaikkemme, keskitymme huolella siellä, ja sitten se siirtyy sinne peleihin ihan varmasti.

Vaikka Ilveksellä on tällä hetkellä seitsemän peräkkäistä ottelua ilman voittoja, niin niistä kuudesta se on saalistanut pisteen. Haaralan mukaan voitot ovat olleet pienestä kiinni.

- Mielestäni me olemme pelanneet ihan hyvin. Sitten olisin varmaan enemmän huolissani, jos pelimme olisi aivan sekaisin tai jotenkin niin, ettemme pääsisi paikoille. No nyt VPS:aa vastaan päästimme kaksi maalia, mutta olemme puolustaneet tosi hyvin kyllä. Emme ole paljoa päästäneet maaleja. Varsinkin kotona olemme pelanneet tosi hyvin, mutta sitten varsinkin lopussa vastustaja aina onnistuu.

Tuorein Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia