AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 28.7.2023

​Pekka Lagerblom: "Kiva palapeli ratkaistavana lauantaina"

​Pekka Lagerblom: "Kiva palapeli ratkaistavana lauantaina"

Pekka Lagerblom odottaa näkevänsä HJK:n hankinnat lauantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruutu+:n asiantuntija Pekka Lagerblom toimii Markku "Rive" Kanervan kanssa asiantuntijaroolissa lauantain huippuottelussa SJK-HJK.

Velja Engströmin selostaman ottelun studio-osuus vihelletään käyntiin jo klo 16.15. "Power-Pekan" odotukset lauantain ottelusta ovat korkealla.

- Eipä SJK:n pelaamisessa ole sen suurempia muutoksia tapahtunut. Yhtä vakuuttavaa tekemistä kuin aikaisemminkin. Korkea prässi toimii, koko kollektiivi toimii, eikä ole mikään ihme, että joukkue on pelannut yhdeksän nollaopeliä, Lagerblom summaa.

SJK on toistaiseksi ollut suhteellisen rauhallinen siirtomarkkinoilla. HJK on sen sijaan laittanut tuulemaan urakalla. Lagerblom uskoo, että HJK:n uusilla hankinnoilla on pelituntuma kohdillaan.

- Käsittääkseni Hämäläistä lukuun ottamatta peliaikaa on tullut ihan kohtalaisesti edellisissä seuroissa, joten eiköhän uusia ukkoja nähdä lauantaina kentällä. Tiedän myös, että HJK:n scouttiosasto tekee sen verran hyvää työtä, että tuskin mitään täytemiehiä hankittaisiinkaan.

- Meillä on lauantaina odotettavissa tosi kiva taktinen palapeli. Kuinka HJK pyrkii purkamaan SJK:n puolustuksen, se on yksi tulevan matsin avainasioista, Pekka Lagerblom päättää.

Tero Karhun isännöimä studio-osuus klo 16.15 alkaen. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia