AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2023

Velja Engström uskoo SJK:n mestaruusmahdollisuuksiin

Velja Engström uskoo SJK:n mestaruusmahdollisuuksiin

SJK pelaa vahvaa kautta. (Kuva: Mika Alavesa)

Viikonlopun Veikkausliigakierroksella katseet suuntautuvat erityisesti lauantain kärkiotteluun SJK-HJK. Ruudun selostaja Velja Engström uskoo SJK:lla olevan eväät mennä päätyyn saakka.

SJK on pelannut vahvan kauden ja pitää sarjan piikkipaikkaa kolmen pisteen erolla KuPSiin ottelun vähemmän pelanneena. Engströmin mukaan SJK:lla on avaimet omissa käsissään mestaruustaistelua ajatellen.

- Kyllä se on selvä, että SJK:lla voi riittää mestaruuteen. Tässä loppukaudesta on niin paljon keskinäisiä otteluita mestaruustaiston joukkueita vastaan, että SJK:lla muun muassa on runkosarjassa KuPSia vastaan vieraspeli vielä tämän HJK-matsin lisäksi. Sitten tietysti Mestaruussarjassa lisää. SJK kuitenkin näissä peleissä on ollut aika hyvä tällä kaudella. SJK:lla on ollut tosi hyvä suoritusvarmuus pienempiä joukkueita vastaan. Ehkä AC Oulu on ollut heille se hankalin vastustaja tällä kaudella, mutta KuPSia ja HJK:ta vastaan on hyviä tuloksia ja uskon, että siellä on sellainen luotto, että on pärjätty näin jengejä vastaan aikaisemmin, pystytään klaaraamaan se jatkossakin, Engström pohdiskelee tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Lauantaina edessä on iso ottelu, kun SJK isännöi HJK:ta. Joukkueiden välinen ero on tällä hetkellä neljä pistettä ja voitolla seinäjokiset saisivat revittyä lisää kaulaa.

- SJK on ollut kotonaan tosi hyvä. Pääsee nyt HJK:ta vastaan kotikentälleen ja jos ottaa tästä voiton, niin se on HJK:lle tietyllä tapaa jo katastrofi. Piste-ero venähtää ja SJK:lla on edelleen se yksi peli vähemmän pelattuna. Tämä on valtava ottelu HJK:lla, mutta tämä on tavallaan tosi iso mahdollisuus SJK:lle melkein jo tiputtaa HJK:ta siitä mestaruustaistelusta ulkopuolelle, Engström ennakoi.

Uusin Suplan Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lauantain SJK-HJK on myös Ruudun studio-ottelu.

Lisää uutisia