AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 27.7.2023

Lauantain SJK-HJK-otteluun odotettavissa yleisöryntäys – runsaasti tapahtumia ja mustaa päälle

Lauantain SJK-HJK-otteluun odotettavissa yleisöryntäys – runsaasti tapahtumia ja mustaa päälle

Lauantain kärkiotteluun on odotettavissa runsaasti yleisöä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja HJK kohtaavat Veikkausliigan kärkikamppailussa lauantaina 29.7. klo 17:00 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Otteluun on odotettavissa runsaasti yleisöä ja ottelun ympärillä on paljon tapahtumia.

SJK kannustaa yleisöä pukeutumaan mustiin vaatteisiin tukeakseen kotijoukkuetta. Yhteistyökumppani Adidas on lahjoittanut mustia paitoja jaettavaksi ilmaiseksi sadalle ensimmäiselle Hetki-Areenan SJK Shopista

Lippuja kärkikamppailuun on myyty jo nyt paljon, joten paikalle odotetaan myös paljon yleisöä. Useampia tuhansia. Paikalle on tulossa myös satoja HJK:n kannattajia.

Itse päätapahtuman lisäksi OmaSP Stadionilla riittää muutenkin tapahtumaa. OmaSp Stadionin Hetki-Areenalla on jo aiemmin päivällä hyväntekeväisyystapahtuma Respect-jumppa, jossa kerätään varoja SJK:n Respect-rahastoon, eli vähävaraisten perheiden jalkapalloharrastukseen. Osallistujat saavat liput illan peliin.

Trubaduuri Markku Keski-Mäenpää esiintyy Hetki-Stagella ennen peliä klo 15:45 alkaen. Hetki-Areenalta myös maukkaat ruuat ja juomat, sekä uutena gourmet-tason hodarit Richies-kojulta.

Lisää uutisia