AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2023

"Pikkuhiljaa hommat etenee" - Roman Eremenko pääsee koko ajan paremmin sisään Hongan peliin

"Pikkuhiljaa hommat etenee" - Roman Eremenko pääsee koko ajan paremmin sisään Hongan peliin

"Roma" tuntee olevansa koko ajan paremmassa kunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kesken alkukauden FC Hongan riveihin liittynyt Roman Eremenko on pääsemässä vähitellen parhaaseen vireeseensä.

Honka kaatoi viime kierroksella VPS:n kotonaan 1-0. Ottelun ratkaisumaali nähtiin 88. peliminuutilla, kun Eremenko tarjoili upean keskityspallon ja Mateo Ortíz puski pelivälineen verkkoon. Maali oli Ortízille Veikkausliigauran ensimmäinen ja syöttö myös Eremenkolle tämän kauden ensimmäinen merkintä tehotilastoihin.

Hongan mukaan toukokuun alkupuolella liittynyt Eremenko on viihtynyt keltamustissa. Toistaiseksi hän on pelannut kuudessa Veikkausliigaottelussa ja kahdessa Suomen Cupin ottelussa.

– Olen tykännyt olla Hongassa todella paljon. Ei tietenkään ollut helpoimmasta päästä tulla joukkueen rytmiin mukaan kun kausi oli jo käynnissä, mutta pikkuhiljaa hommat etenee. Jokaisen pelin jälkeen tuntuu paremmalta, varsinkin fyysisesti.

- Kentän ulkopuolella pääsin heti hyvin sisään, täällä on hyvä joukkuehenki, hyviä äijiä. Siinä ei ollut mitään ongelmaa missään vaiheessa, Eremenko toteaa.

Hongan seuraava haaste on lauantain Metroderbyssä, kun vieraaksi saapuu HJK. Kello 14.00 Tapiolan Urheilupuistossa alkava ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja lähetys alkaa jo kello 13.15.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia