AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 1.6.2023

"Voi tuoda paljon positiivista energiaa" - Honka ammentaa uskoa tiistain cup-voitosta

"Voi tuoda paljon positiivista energiaa" - Honka ammentaa uskoa tiistain cup-voitosta

Honka juhlii jatkopaikkaa Suomen Cupissa tiistaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

FC Honka matkaa lauantaina FC Interin vieraaksi hyvällä itseluottamuksella.

Honka nappasi tiistaina kovan päänahan, kun se pudotti HJK:n Suomen Cupin viidennellä kierroksella. Kai Meriluodon vietyä avausjaksolla HJK:n johtoon laukoi Lucas Kaufmann tunnin kohdalla Hongan tasoituksen.

Rangaistuspotkukilpailussa sankariksi nousi kaksi torjuntaa napannut Roope Paunio ja koko Honka-nelikko Clésio, Eremenko, Alegria, Krebs onnistuivat omissa rankkareissaan.

– Kun ei itse pelaa, huolehtii vielä enemmän joukkuekavereistaan. Olin todella iloinen koko joukkueen puolesta.

- Tämä voi tuoda meille paljon positiivista energiaa, joka meidän tulee käyttää oikein tulevissa otteluissa, vaihtopenkiltä cup-ottelun seurannut Maksim Rudakov sanoo.

Maalivahteja mahtuu samaan aikaan kentälle vain yksi. Hongassa avauskokoonpanon paikasta on kova kilpailu, joka Rudakovin mukaan ajaa kaikkia eteenpäin.

– Olen todella iloinen Roopen vahvasta peliesityksestä. Meillä on hyvä päivittäinen kilpailu treeneissä ja se auttaa kehittymään. Maalivahtivalmennuksemme tekee todella suuren työn eteemme.

- Maalivahtiunioni on kuin joukkue joukkueen sisällä ja vietämme paljon aikaa keskenämme. Meillä pitää siis olla positiivinen energia ryhmämme sisällä, jotta harjoitukset ovat korkeatasoisia.

FC Inter - FC Honka Veritas Stadionilla lauantaina 3.6. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia