AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2023

Ruudun selostaja odottaa kärkikamppailua vesi kielellä - "Tosi iso herkku"

Ruudun selostaja odottaa kärkikamppailua vesi kielellä - "Tosi iso herkku"

Juhliiko SJK myös perjantaina? (Kuva: Mika Alavesa)

Veikkausliigan kierros pyörähtää käyntiin perjantaina samalla Seinäjoella pelataan äärimmäisen mielenkiintoinen kärkiottelu SJK:n ja KuPS:n välillä. Ruudun selostaja Kim Kallström odottaa peliä jo innokkaana.

Kuuden ottelun voittoputkessa oleva KuPS matkustaa tappioitta kauden aloittaneen SJK:n vieraaksi perjantaina. Kallström povaa katsojille mielenkiintoista kohtaamista.

- Tosi iso herkku tähän kauteen. Mutta jos mietitään esimerkiksi, että tämä peli olisi pelattu kolme-neljä viikkoa sitten, niin ei se olisi saavuttanut samanlaista kiimaa kuin se nyt aiheuttaa, kun KuPS on noussut tuohon. SJK:han johtaisi sarjaa, jos katsottaisiin pistekeskiarvoa per peli, Kallström hehkuttaa ottelun ennakkoasetelmia Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kallström odottaa perjantai-illan kohtaamista vesi kielellä.

- Huikea matsi, jossa on kaksi aika erilaista jengiä, mutta tällä hetkellä minun pitää sanoa, että SJK lähtee papereissani pienoisena suosikkina ihan sen takia, että kun Gomez on toista kautta tuossa noin, niin nyt hänen kädenjälkensä näkyy ihan selkeästi. Siellä on eheys ollut pitkään ja KuPS on nyt vähän kuin uudestaan tai yhtäkkiä saanut tuollaisen piikin. Katsotaan miten se sitten Seinäjoella kantaa, mutta tämän kauden isoin peli ehdottomasti tähän mennessä.

SJK - KuPS OmaSp Stadionilla perjantaina 25.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia