AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 8.5.2023

"Koen, että olen valmis uusiin sarjoihin" - Hongan Ville Kosken tähtäin pitkällä

"Koen, että olen valmis uusiin sarjoihin" - Hongan Ville Kosken tähtäin pitkällä

Ville Koski on nykyään Hongan luottopelaajia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan toppari Ville Koski on lyönyt itsensä vahvasti läpi Veikkausliigassa kahden viime kauden aikana.

Nyt 21-vuotias Koski siirtyi Tapiolan urheilupuistoon Tuusulasta viisi vuotta sitten.

– Voin sanoa, että olen täällä oppinut lisää jalkapallosta ja elämästä. Tämä on ollut hyvä yhteisö kasvaa ja kehittyä pelaajana, Koski kertoi Länsiväylälle.

50 Veikkausliigaottelun rajapyykkiin on matkaa enää kahden ottelun verran ja Koski on omien sanojensa mukaan myös valmis isompiin haasteisiin.

– Kyllä mä koen, että olen valmis uusiin sarjoihin. Olen aina ollut sopeutumiskykyinen ja otan vastuuta. Olen myös U21-maajoukkueessa nähnyt läheltä pelaajia, jotka pelaavat jo isommissa sarjoissa. Mielestäni olen niissä otteluissa pärjännyt hyvin.

Kosken haaveet ovat myös hyvin realistisia hyvien otteluiden lisäksi sen myötä, että Honka on onnistunut tavoitteessaan kasvattaa pelaajia niin Veikkausliigaan kuin kansainvälisille kentille. Hongalle onkin tärkeää panostaa nuoriin.

– Haluamme näyttää tulevaisuuden pelaajille, että Espoossa on mahdollisuus nousta Veikkausliigaan ja myöhemmin myös maailmalle, Hongan valmennusryhmään kuuluva Riku Paularinne painottaa.

Tiistaina Koski nähdään joka tapauksessa edelleen Hongan paidassa espoolaisten isännöidessä FC Hakaa.

FC Honka - FC Haka Tapiolan urheilupuistossa tiistaina 9.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Länsiväylä
Lisää uutisia